Vierde klasse nog onwennig voor VVK

09-10-2017 18:04

Knollendam heeft zoals bekend nog nooit zo hoog gespeeld als dit seizoen. In de vierde klasse KNVB dus. En dat is soms nog even wennen. Bestuursleden van verenigingen in deze klasse zijn kennelijk gewend dan even bij te praten in de bestuurskamer van de ontvangende club. Dat bleek bijvoorbeeld tijdens de wedstrijd tegen SVA. De arbiter had amper voor de pauze gefloten, of ze zaten er al, de heren bestuurders van Sport Vereniging Assendelft. Daarbij ook oud-lid Wim Zant, als inwoner van Assendelt al jaren bestuurlijk actief voor de plaatselijke rood-witten.

Zant wist de weg nog na al die jaren. Je zag de SVA-notabelen denken: waar blijft de koffie? En waar is het bestuur van Knollendam?  Ronald Peeters zat daar achter de computer in de bestuurskamer, niets vermoedend te updaten. Kwamen er ineens dus vier onbekende heren binnen. Die zich overigens keurig voorstelden. Dus met de koffie kwam het goed. En ook Hans Knijnsberg ("Sorry, ik heb bestuursdienst") kwam er nog even bij zitten. Eind goed, al goed. Maar toch, het is in alle gelederen nog even wennen, in die vierde klasse.

- Mopper -

Straks bij elke thuiswedstrijd van Knollendam 1 koffie-met-melk-en-suiker richting de bestuurskamer?