Mart Boule Kampioen

Hij is nog niet zo lang lid. Maar toch siert zijn naam binnenkort de KnolBoules-wisselbeker. Die van Mart van der Vlekkert. Hij werd op een zomerse vrijdagavond in oktober clubkampioen van 2018. Marcel Bults (tweede) en Robert Jan Krijgsman (derde) liet Mart nipt achter zich. Gefeliciteerd!
Mart neemt hiermee de prestigieuze titel ”beste jeu-de-bouler van Oostknollendam en omstreken” over van Frank Kristians. Die won de wisselbeker in 2016., eerder ook in 2013. Vorig jaar werd het kampioenschap niet gehouden, vanwege het slechte weer. Ook enige oud-kampioenen deden nu weer mee. Annie Stam (2014), maar ook Jaap Leegwater (2012) en Klaas Klompmaker (2015).
Op het kampioenschap waren dit jaar maar liefst twintig enthousiaste boulers afgekomen. Van hen eindigde Annie Stam als laatste. Voor haar dus deze keer de poedelprijs. Het werd al met al een zeer geslaagde avond. Alles klopte. Het warme weer, de vrolijke sfeer, de (gratis) drankjes en natuurlijk de smaakvolle hapjes. Hulde voor het bestuur!
 

– Mopper –Goud voor Mart (midden), Marcel (links) pakte zilver en Robert Jan (rechts) brons