Nieuwsbrief 110

KnolKnal 2.0

  Wij  wensen iedereen een gezond en gelukkig 2021. (Pers en  Propaganda Commissie vv Knollendam)

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 3 januari 2021—————-jisperveld@hotmail.com—————-Nieuwsbrief  110

Car fietst door Zaanstreek met bestelde boeken

‘Waar vind je deze service nog’

Ralph Kerssens bestelde de boeken van Ronald. Of we ze wilden opsturen. De inwoner van Krommenie (hij beheert de site ‘VoetbalinZaanstad’) was blij verrast dat Car ze op de fiets langs kwam brengen. Hij schrijft: ”Maandag gebeld en besteld en donderdagochtend al werden ze enthousiast en gratis aan huis bezorgd. Door clubman Car Husslage. Hij is erelid en was vele jaren secretaris van vv Knollendam. Waar vind je deze service nog? Als tegen-prestatie boden we het lid van de maandagochtendploeg koffie aan. Mooie verhalen vlogen over tafel. Meer en meer komen we erachter hoe bijzonder en warm vv Knollendam is”.

Foto’s met een verhaal. Pim Ras is sportfotograaf. Op verzoek van het AD koos hij zijn mooiste foto van 2020. Hij ging voor een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar, tijdens de wedstrijd VVV-Ajax (0-13).  Mooi beeld. Zie de ontreddering bij de VVV-verdedigers.

Knol Knal 2.0-nieuwsbrief breed verspreid. Via een app-groep, email-contacten, de Knollendam-website uiteraard. Maar ook op facebook en vaak op www.rtvzaanstreek.nl

—————————————A G E N D A————————————-

Oranje in 2021 bij NOS. WK-kwalificatie Qatar 2022. Wo 24 maart 20.45 u.: Turkije-Nederland; za 27 maart 20.45 u.: Nederland-Letland; di 30 maart 20.45 u.: Gibraltar-Nederland.        Schaatsen (langebaan) bij NOS.16-17 januari: EK Allround & Sprint (Heerenveen); 22-24 jan.: World Cup (Heerenveen); 29-31 jan.: World Cup (Heerenveen).

UITSMIJTER. Coen Nieborg stuurde limericks naar de PPC. Uit de bundel ‘Ik lach in een deuk’ van Derk Peeters, de vader van Ronald. Vaste uitsmijter van denieuwsbrief.

Uit  het veld
Vier spelers uit het veld gestuurd
Zij hadden zich misdragen
Zo voetbalden er nog maar zeven
Uit het veld geslage