Nieuwsbrief 111

KnolKnal 2.0

 ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’ is niet van Johan Cruijff, maar van Willem van Hanegem.  Aldus de  Kromme.

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 7 januari 2021————-jisperveld@hotmail.com—————-Nieuwsbrief  111 (3e jaargang )

Knollendam-site in nieuw jasje

Joerie van der Meer is er mee bezig. ”Het gaat op zich prima met de nieuwe website”, laat hij desgevraagd weten. ”Het is niet veel werk maar ik heb nog niet veel tijd gehad. Dus het kan even duren, maar zodra ik de tijd vind zal ik hem afmaken en het bestuur voorleggen”.

Foto’s met een verhaal: Aad voor niets de mast in.  Een lamp op Klein Wimbledon was kapot. Een vaste klus voor Aad Stam. De nieuw ingedraaide lamp bleek echter ook stuk. Hij moet dus later nog een keer omhoog (en omlaag). Gerard Houthuijzen maakte de foto.

Tegels boule-terras eruit en erin. Perfectionisten zijn het, Aad en Jan Stam. Ze waren niet zo tevreden. ‘Ongelijk, rommelig’. Maandag gingen ze weer aan de slag. Strak vloertje nu!

Potje voetbal later en later en… Het schiet niet echt op met het beteugelen van Covid 19. Wellicht duurt zelfs de huidige lockdown enige weken langer. Dinsdag horen we iets meer.

Derk Peeters noemde zijn gedichtjes zelf ‘slimmericks’. Onder het pseudoniem ‘Dick Lulmeier’ schreef hij enige bundeltjes. Hij verkocht ze via weekblad de Zaankanter. (Foto).

 —————————————A G E N D A————————————

Eredivisie dit weekend.  PEC-AZ (za), (Heracles-Vitesse (za), Sparta-Feyenoord, Ajax-PSV.

Oranje in maart bij NOS. WK-kwalificatie Qatar 2022. Wo 24 maart 20.45 u.: Turkije-Nederland; za 27 maart 20.45 u.: Nederland-Letland; di 30 maart 20.45 u.: Gibraltar-Nederland.

Schaatsen (langebaan) volgend weekend bij NOS.16-17 januari: EK Allround & Sprint (Heerenveen); 22-24 jan.: World Cup (Heerenveen); 29-31 jan.: World Cup (Heerenveen).

UITSMIJTER. Coen stuurde (vrolijke) gedichtjes naar de PPC. Uit de bundel ‘Ik lach in een deuk’ van Derk Peeters, ooit Typhoon-fotograaf. Uitsmijter van de nieuwsbrief.
Kerstboom
Voor de vrije meid die
wacht, bidt en blijft hopen:
  in de donkere dagen voor Kerst kun je
een boom van een kerel kopen