Nieuwsbrief 140

KnolKnal 2.0

Waarin opgenomen ‘De Oostknollendammer’

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zaterdag 20 maart 2021——————jisperveld@hotmail.com—————-Nieuwsbrief  141 (3e jaargang)

Trainer Andy Huitema ziet Regiocup wel zitten, maar zegt ook:

‘Compleet en fit worden’

Voor onze vier elftallen resteert na corona alleen nog de Regiocup. De KNVB is al bezig met de voorbereidingen. Het gaat om wedstrijden tegen teams uit de buurt. Trainer Andy Huitema ziet dat wel zitten. ”Maar alleen als mijn groep fit en compleet is. En dat is nog lang niet het geval”, zegt de oefenmeester uit Wormer, die ook uitkijkt naar de wedstrijden om de Zaanstad Cup bij WSV’30. De opkomst van de selectie tijdens de donderdag-training was weer uitstekend: 19 man. Ook Frank’s vierde was goed vertegenwoordigd: 12 spelers.

Foto’s met een verhaaltje. Twee actuele kiekjes vandaag. Van de Nationale Opschoondag. Die bracht vanmorgen op initiatief van de Contact Commissie Oostknollendam maar liefst 41 (!)  schoonmakers op de been. Vanaf half tien een grote drukte langs de Zaan, van jong tot oud. De dijk tussen het dorp en Wormer werd minitieus ontdaan van zwerfafval. Het resultaat: twee grote bergen afval. Voor allen was er na afloop gebak van de Gambia-bakker.

Zijn naam valt nogal eens in de Nieuwsbrief. Die van Tony Mou, KnolBoules-lid. ‘Maar zo heet ik helemaal niet”, laat hij ons vriendelijk weten. ‘Het is Tony Mau Asam’. Sorry!

Vier lampen stuk. Van de veldverlichting. Dat constateerde een gespecialiseerd bedrijf; zelf hoeven we anno 2021 niet meer in masten te klimmen. Donderdag zijn ze vervangen.

.UITSMIJTER. Uit de bundel ‘Ruim 80 slimmericks’ van Dick Lulmeijer en Derk Peeters.

                                              Uitgave

                                              De uitgever riep tegen zijn vrouw:

                                              Als jij zo duur blijft leven

                                              Zal ik tot ver na mijn pensioen

                                              Ook uit moeten blijven geven