Nieuwsbrief 143

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 25  maart 2021—————-jisperveld@hotmail.com————–Nieuwsbrief  143 (3e jaargang)

Zaterdag in de Johan Cruijff ArenA tegen Letland

Oranje met publiek

Tijdens Nederland – Letland op zaterdag 27 maart (18 u.) vindt een nieuw onderzoek plaats van Fieldlab Evenementen. Maximaal 5.000 toeschouwers gaan onder strikte voorwaarden deze kwalificatie-interland voor het WK 2022 in de Johan Cruijff ArenA bijwonen. Daarmee is dit het grootste onderzoek sinds de start van deze Fieldlabs in februari. Hiermee wordt verder toegewerkt naar het op veilige en verantwoorde wijze publiek toelaten in stadions en bij overige evenementen. Dit is mede van belang voor de slotfase van de betaald voetbalcompetities. (Gelezen op KNVB-site).

Foto met een verhaaltje. Van een reünie in de Knollendam-kantine. Enige jaren terug.Een beeld dat we wellicht in 2022 terug zien, als VVK 90 jaar bestaat. Maar dat bepaald de nog te vormen jubileum-commissie. Belangstelling? Neem daarvoor contact op met het bestuur.

Geen toeschouwers bij bekerfinale Vitesse-Ajax. Die is in De Kuip, zondag 18 april om 18 uur. Alleen als de corona-cijfers snel gunstiger worden is er nog een kans op publiek.

De KNVB hoopt, ondanks het uitblijven van versoepelingen, dat er dit seizoen wedstrijden in de Regiocup kunnen worden gespeeld. Alle seniorenteams doen, tenzij ze zich uitschrijven, mee aan deze competitie. Ploegen worden op sterkte ingedeeld in poules van 4 of 6 teams, van promotie of degradatie is geen sprake. De bond maakt uiterlijk 9 april de indeling van de poules bekend. (KNVB).

.UITSMIJTER. Uit de bundel ‘Ruim 80 slimmericks’ van Dick Lulmeijer en Derk Peeters.

                                              Wekker

                                              Het gebeurt mij elke ochtend

                                              De hele week, non stop

                                              Als mijn wekker ’s morgens afloopt

                                              Dan wind ik mij zelf op

—————————————-A G E N D A——————————————–

Oranje richting Qatar.  Za 27 mrt.: Nederland-Letland (18 u.); di 30 mrt.: Gibraltar-Nederland (20.45 u.).