Nieuwsbrief 144

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 26  maart 2021——————–www.vvknollendam.nl——————Nieuwsbrief  144 (3e jaargang)

Frank en Joerie regelen overstap van oud naar nieuw

Site fris en actueel

De nieuwe website van vv Knollendam gaat heel binnenkort  ‘de lucht in’.  Om de oude operationeel te houden moest er weer betaald worden. Het leek het bestuur het beste dan ook meteen de nieuwe – die Joerie heeft ontworpen – in gebruik te gaan nemen. Bestuurslid Frank en Joerie zijn er nu mee bezig. Dat is goed nieuws, een mooie opgefriste website.

Foto’s met een verhaaltje. Van een ingezonden brief in het Algemeen Dagblad. Van iemand die er in 1993 bij was toen Knollendam een busreis naar Barcelona en Camp Nou maakte.

Donderdag-training blijft vanaf 19.30 uur. Dat heeft Andy gisteravond na samenspraak met zijn spelers besloten. Daar was enige twijfel over, omdat de avondklok dan tot 10 uur is.

Prima opkomst weer. Het is bijna geen nieuws, maar toch… Ook deze week werkten weer vele VVK’ers zich in het zweet om straks goed voor de dag te komen. In de Regiocup en natuurlijk ook (voor het 1e) de Zaanstad Cup. Bij de selectie 18 man, het 4e telde 9 spelers.

Moppers: kom maandag aub allemaal in het werktenue. Er komt iemand van ‘Voetbal-varia’ voor het maken van een reportage. Die wil ook een foto van de ‘rode brigade’ maken.

.UITSMIJTER. Uit de bundel ‘Ruim 80 slimmericks’ van Dick Lulmeijer en Derk Peeters.

                                              Klap

                                              In de atletiek, u raadt het al

                                              Wordt nu ook alles versneld

                                              Dat werd mij tenminste laatst

                                              Door een klaploper verteld

—————————————-A G E N D A——————————————–

Oranje richting Qatar.  Za 27 mrt.: Nederland-Letland (18 u.); di 30 mrt.: Gibraltar-Nederland (20.45 u.). Europa League kwartfinale. Do 8 april: Ajax-Roma (21 u.); do 15 april: Roma-Ajax (21 u.).