Nieuwsbrief 149

KnolKnal 2.0

                           ”Ik heb alleen op tv een grote bek”. Johan Derksen (1949)

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zaterdag 10 april 2021—-ELKE DONDERDAGAVOND TRAINEN—-Nieuwsbrief  149 (3e jaargang)

Petanque-bestuur: eerst iedereen gevaccineerd

Boulers wachten af

In heel klein gezelschap weliswaar, maar er wordt  weer voorzichtig gebould. En volgens de geldende corona-regels uiteraard. Maar voor de clubavonden van KnolBoules is het nog te vroeg. ”Er is eigenlijk weinig veranderd in de situatie van enkele maanden terug”, zegt penningmeester Aad Stam. ”Eerst maar iedereen een vaccinatie, dan beginnen we weer”.

Foto met een verhaaltje. Van Jasper Sint en Car Husslage. Met het Malthezer kruis, dat ooit op de kerk van Oostknollendam stond. Iemand fietste er tijdens de sloop in 1982 mee weg…

Nordin Bakker na dit seizoen weg bij Volendam. Het contract van de Oostknollendamse doelman (23) wordt waarschijnlijk niet verlengd. Helmond Sport zou belangstelling hebben.

Nog geen indelingen Regiocup. De KNVB zou die gisteren bekend maken. Dat lukte alleen voor jeugdteams. Ook de start is onduidelijk. Gehoopt wordt dat er in mei en juni gevoetbald wordt. Nu mogen alleen spelers tot 27 onbeperkt trainen en oefenduels spelen.

 UITSMIJTER. Uit ”Ruim 80 slimmericks door Dick Lulmeijer en Derk Peeters”.

Vreemd
Als slechts twee fietswielen blijven staan
Wanneer de dief die is vergeten
Dan is toch je hele fiets ontframed
Dat wilde ik u laten weten

—————————————-A G E N D A——————————————–

Europa League kwartfinale. Donderdag 15 april: ASRoma-AFC Ajax (21.00 uur.). RTL 7/ESPN

Oefenwedstrijden Oranje in aanloop naar EK. Woensdag 2 juni: Nederland-Schotland (Portugal, 20.45 uur); zondag 6 juni: Nederland-Georgië (Enschede, 18 uur).HetEK is van 11 juni t/m 11 juli.