Nieuwsbrief 151

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 14 april 2021—————– TENNIS-SPECIAL————–Nieuwsbrief  151 (3e jaargang)

LAATSTE NIEUWS. Het seizoen zit erop, volgens website ‘Voetbal in Zaanstad’. ”De nieuwe route-kaart haalt een streep door de Regiocup”. Die had de KNVB willen houden, als toetje van een verloren seizoen. Trainer Huitema: ”We richten nu onze pijlen op de Zaanstad Cup.”

Klein Wimbledon heeft nu al 65 (!) leden

Tennis groeit als kool

Lang bleef het aantal tennissers bij Klein Wimbledon hangen rond de 50 leden. Daar is de laatste maanden verandering in gekomen. In positieve zin. We hebben inmiddels maar liefst 65 (!) tennisleden. In alle leeftijden. De jongste is 18, de oudste 88. De aanleg van de tennis-baan in 1995 was achteraf een schot in de roos. Dat geldt ook voor de vervanging van de kunstgras-mat, in 2016. Jaap Leegwater en Aad Stam besturen de tennis-tak van VVK. 

Foto met een verhaaltje. Van een vrolijk gezelschap. Aad en Evert helpen Jaap even. De laatste is al weken bezig met het vernieuwen van een hek op ons complex. Zodat nieuws-gierige koeien straks niet vanuit ‘het weiland van Prins’ ons complex op komen wandelen.

Tennispark Klein Wimbledon bestond 25 jaar in 2020. Dat zou rond de oprichtings-datum van 1 juni indertijd uitgebreid gevierd worden; met voor alle leden een barbeque en andere festiviteiten. Maar corona gooide roet in het eten. Wellicht is dat in 2021 niet anders.

Goedkoper kan het bijna niet, tennissen bij Klein Wimbledon. Slechts 75 euro per jaar. Werkers (af en toe een bardienst, moppers) betalen 40 euro. Het 1e  jaar is altijd half geld.

 UITSMIJTER. Uit de bundel ”Ruim 80 slimmericks, door Dick Lulmeijer en Derk Peeters”.

Gesloten

Gedicht zonder passend einde
Dat is geen gezicht
Daarom heb ik de laatste zin
Met het eerste woord gedicht