Nieuwsbrief 158

KnolKnal 2.0

  Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 3 mei 2021———— www.vvknollendam.nl———Nieuwsbrief  158 – 3e jaargang

Dat vindt 88% als reactie op stelling

Regiocup laten varen

De aangekondigde versoepelingen vanaf 11 mei zijn voor minimaal een week uitgesteld. Dat besloot het kabinet. Daardoor zal het op zijn vroegst voor iedereen vanaf 18 mei mogelijk zijn weer kunnen sporten, binnen en buiten. Op internet circuleert de stelling: De KNVB moet de Regiocup laten varen en duidelijk laten weten dat voetballen dit seizoen geen haalbare kaart meer is. Uitslag van de poll: 88% eens, 10% oneens, 2% geen mening.

Foto met verhaal. Van oud-inwoner Pim Al (73), in De Telegraaf. Hij metselde ooit onze dugouts. De ‘man van steen’ ontwierp en bouwde nu een houten schuur met overdekt zitje.

Boule-dames maken Melkhuisje spic en span. Vier nieuwe Moppers vanmorgen. Annie, Diet, Henny en Gera. Ze gingen flink aan de slag met schoonmaakmiddelen. Hulde! (Foto).

Henk Schijvenaar (1918-1996) en Car Husslage.Wat hebben ze gemeen?  Gevoetbald! Haarlemmer Henk bij EDO  en Oranje (óók als honkballer!); Car bij ZVV en Knollendam. En beiden braken hun been tijdens een wedstrijd. ‘Gelijktijdig’, aldus Car. Maar of dat klopt?

 UITSMIJTER. Uit de bundel ”Ruim 80 slimmericks, door Dick Lulmeijer en Derk Peeters”.

Luizenstreek
Een vlo in Roermond
Die lopen vervelend vond
Nam op weg naar huis
Nog wel eens de muis
Maar als hij haast had
Dan nam hij de hond

————————————–A G E N D A————————————–

Formule 1. Zondag 9 mei: Spanje; zondag 23 mei: Monaco; zondag 6 juni: Azerbeidzjan.