Nieuwsbrief 160

KnolKnal 2.0

                                        Waarin opgenomen ‘Het Briesje’

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 7 mei 2021——————-vvknollendam.nl—————–Nieuwsbrief  160 – 3e jaargang

Niet voetbal-gerelateerde berichten ook welkom

Na Orkaan Het Briesje

‘Het Briesje’. De naam is ietwat speels geinspireerd door de digitale nieuwssite De Orkaan, een grote journalistieke speler in de Zaanstreek, met maandelijks 1000-den lezers. Vandaag lanceren we in Oostknollendam dus ‘Het Briesje’, als onderdeel van Knol Knal 2.0. Ten faveure van het rijke verenigingsleven hier. Iedereen kan berichtjes sturen. Nieuwtjes, plannen, aankondigingen, verhaaltjes, foto’s. Alles is welkom. jisperveld@hotmail.com

Foto met verhaal. Van een vliegtuigje boven de Erasmus-brug in Rotterdam. Feyenoord-supporter ben je niet voor je lol, is alom bekend. Maar om deze foto naar uw chroniqueur te sturen, zoals boule-lid Tony Mau Asam (Ajacied) deed…Van je vrienden moet je het hebben.

Voetbalseizoen 2020-2021 nu echt voorbij. Het duurde even, maar de KNVB heeft eindelijk de stekker uit de Regiocup getrokken. Het wordt allemaal te laat. De Zaanstad Cup is wellicht nog wel een optie, net als het spelen van oefenpotjes. Nu op naar 2021-2022.

Bal in de sloot tijdens trainen. Dat komt natuurlijk vaker voor als club in het Wormer- en  Jisperveld. Die bal moet na afloop wel worden ‘opgevist’. Maar in dit geval is dat niet zo simpel, de bal lag midden in de plas (foto). Overigens was het volle bak gisteravond. Bij de selectie 16 man (Andy: ”Lekker partijtje gedaan, 8 tegen 8”); het vierde telde 15 (!) spelers.

 UITSMIJTER. Uit de bundel ”Ruim 80 slimmericks, door Dick Lulmeijer en Derk Peeters”.

Verbind ding
De telefoniste van het Rode Kruis
Verbond ook gewonden
Maar steevast riep de dokter uit:
Sorry, verkeerd verbonden