Nieuwsbrief 161

KnolKnal 2.0

                                        Waarin opgenomen ‘Het Briesje’

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 10 mei 2021———— Berichten: jisperveld@hotmail.com———–Nieuwsbrief  161 – 3e jaargang

Oud-lid over vv Knollendam in Voetbal International

Leuke club én naam

Steffen Jongh (35) was vorige week lezer van de week in Voetbal International. De (nu) Uitgeester (hij is NPO-redacteur) speelde ooit bij ons. ”Rond mijn twintigste heb ik een paar jaar bij Knollendam gespeeld in het eerste en tweede, een hele leuke club én naam”, zegt Steffen in VI. ”Daar was het knus, ze hadden maar één veld en 3 seniorenteams”. (Zie foto).

Foto met verhaaltje. Knollendam bestaat begin 2022 negentig jaar. De meeste jaren alleen als voetbalclub. Daar is de laatste tijd tennis en petanque bijgekomen. Even zag het er naar uit dat ook beach-volleybal van de grond zou komen. Maar dat was van korte duur. Jammer.

‘Crashen in de keuken’ vanuit Oostknollendam. Het tv-programma van Ziggo wordt op maandag opgenomen bij Rob Kamphues thuis. Daarin wordt op luchtige wijze teruggeblikt op het F1-weekend. Te zien op maandag bij Ziggo Sport (23 u.), ook op dinsdag om 11.30 u.

Gaat de kermis door in augustus? De grote vraag in het dorp. Wellicht wordt er dinsdag- avond meer duidelijk. ‘We zijn er wel aan toe’, aldus een Mopper. Allemaal duimen maar.

Tennisballen zoek. Schrik vorige week maandag bij team Car. Het tasje bleef bij uitzon-dering een week achter in ’t Melkhuisje. Gevonden, na lang zoeken. In de grijze kliko…

 UITSMIJTER. Uit de bundel ”Ruim 80 slimmericks, door Dick Lulmeijer en Derk Peeters”.

Gesloten
Gedicht zonder passend einde
Dat is geen gezicht
Daarom heb ik de laatste zin
Met het eerste woord gedicht