Nieuwsbrief 162

KnolKnal 2.0

                                  Vanavond trainen, vanaf 19.30 uur

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 12 mei 2021———– Berichten: jisperveld@hotmail.com———-Nieuwsbrief  162 – 3e jaargang

KNVB cynisch over versoepelingen kabinet

‘Trainen op afstand’

De KNVB reageerde cynisch op de versoepelingen, want spelers van 27 jaar en ouder zouden wel afstand moeten houden. ”Van het kabinet mogen ook volwassenen straks weer in teamverband trainen. Alleen spelers van 27 jaar en ouder moeten wel 1,5 meter afstand houden. Hoe gaat jullie trainingspartijtje eruit zien?”, schrijft de bond op de website. Wedstrijden zijn nog altijd niet toe-gestaan en toeschouwers niet welkom. Spelers moeten thuis douchen, kleedkamers blijven nog altijd gesloten. De terrassen van sportkantines mogen wel open, maar ook hier met een reservering. 

Foto met verhaaltje. Het is de tijd van de bloeiende bollenvelden. Die steeds dichter in de buurt komen. Bij Knollendam hadden we enige jaren ons eigen ‘veldje’, in de clubkleuren.

Vanavond (woensdag) trainen. Dat heeft trainer Andy Huitema besloten, na overleg met de selectie en het derde. Omdat het morgen Hemelvaartsdag is. Ook het vierde is welkom. 

Potlammeren uit(ge)laten. Enige boulers keken vrijdagavond verrast op. Stonden er ineens dartele lammetjes te kijken. Waren op ons complex aan de wandel, met hun tijdelijke baas-jes. Een bekend fenomeen in het dorp, potlammeren die naar gezinnen met kinderen gaan.

 UITSMIJTER. Uit de bundel ”Ruim 80 slimmericks, door Dick Lulmeijer en Derk Peeters”.

Ehhh….
Dat ik vergeetachtig word, dat weet ik ook
Maar waar komt dat eigenlijk van?
Het enige dat ik nooit vergeet is
Dat ik niets meer onthouden kan

————————————–A G E N D A————————————–

Wielrennen. 8-30 mei: Ronde van Italie (Giro); 30 mei-6 juni: Dauphiné; 6-13 juni: Zwitserland.