Nieuwsbrief 163

KnolKnal 2.0

                              Berichten: jisperveld@hotmail.com

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 14 mei 2021————— Onze website: vvknollendam.nl————–Nieuwsbrief  163 – 3e jaargang

Knollendam deelnemer toernooi bij WSV’30

Zaanstad Cup kan net

De organisatie van Zaanstad Cup 2021 (ook met Knollendam) is over doorgaan ervan positief gestemd. De voorbereidingen van het toernooi, dat volgens plan begin juli bij WSV’30 wordt gespeeld, zijn in volle gang. Sponsors genoeg, toparbiter Juroen Koene heeft de scheidsrechters al aangezocht, de bekende oud-voetballers Johnny Rep en Edwin Vork zijn bezig met het samenstellen van een Zaanse selectie. Volgens het ‘stappenplan’ van de regering zouden sportwedstrijden (met publiek!) vanaf 7 juli kunnen. Dat moet net lukken.

Foto met verhaaltje. Een beetje gedoe afgelopen maandag voor moppers Aad en Jaap. Een stuk van een doel-beugel ontbrak ineens. En werd niet meer teruggevonden. Improviseren!

”We trainen door tot aan de Zaanstad Cup”, zegt trainer Andy Huitema. ”Dus nog in de maanden mei en juni. Daarna is het klaar”. Andy, wat verwacht je van de komende overschrijvings-periode? ”Ik hoop dat er volgend seizoen wat spelers bijkomen, want de groep is natuurlijk vrij klein”. Deze week werd er vanwege Hemelvaartsdag een dag eerder getraind, op woensdagavond. Voortaan weer elke donderdagavond trainen, vanaf 19.30 uur.

Laat de koeien maar komen. Het nieuwe hek aan de oostkant van ons complex is klaar. Een flinke klus voor de mop. Het was nodig, de oude afrastering had zijn tijd gehad. (Foto).

 UITSMIJTER. Uit de bundel ”Ruim 80 slimmericks, door Dick Lulmeijer en Derk Peeters”.

Ongerijmd
Toen een gedicht niet wilde rijmen
Maakte de dichter korte metten
Door op een terrasje, woord voor woord
Zijn zinnen te verzetten