Nieuwsbrief 164

KnolKnal 2.0

Meer inlichtingen: René Oortwijn: 06-53198516

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 16 mei 2021—— STUUR DEZE BRIEF DOOR NAAR KANDIDAAT-LEDEN——Nieuwsbrief  164

Nieuwe spelers voor alle elftallen welkom

Kom ook bij Knollendam

We willen nieuwe voetballers. In al onze vier elftallen zijn ze van harte welkom. Bij zowel het eerste elftal (zondag-vierdeklasser) als het 2e, 3e en 4e team kunnen we talenten (niet alleen die) volgend seizoen goed gebruiken. Ook voor vriendenteams is volop ruimte. Knollendam heeft de sporter veel te bieden. Vooral daarover gaat het in deze aflevering.

Foto met verhaaltje. Van het sportcomplex van vv Knollendam . We zijn een omni-club, met voetbal als hoofd-activiteit. Maar ook voor tennis en jeu de boule kan je bij ons terecht.

Het knusse Knollendam-veld is fraai gelegen. Aan de rand van het Wormer- en Jisperveld, pal aan de dijk, centraal van het dorp. Met kunstgras, veldverlichting en ruime kleedkamers.

De contributie houden we laag. Dat geldt trouwens ook voor de prijzen in ons gezellige clubhuis. Senioren betalen bij Knollendam 120 euro per jaar. Dat is elders vaak veel meer.

Naast voetballen kan je bij ons tennissen. Op een prachtige, vrijwel nieuwe kunstgras-baan. Het gezellige parkje heet KleinWimbledon. Contact: Jaap Leegwater (06-44956214).

Nog een activiteit bij VVK: petanque. Ook alweer ruim tien jaar. KnolBoules heet onze jeu de boule-tak. De ruim 30 leden spelen (straks weer) elke vrijdagavond op tien (!) banen.

 UITSMIJTER. Van een (anonieme) plaatselijke dichter; in het kader van dit thema-nummer.

Feest
Sporten bij vv Knollendam is een feest
Dat is al sinds de oprichting (in 1932) een feit
Als je ‘aan de dijk’ ooit actief bent geweest
Dan raak je dat gevoel niet snel kwijt