Nieuwsbrief 165

KnolKnal 2.0

                              Zie ook onze vernieuwde website: www.vvKnollendam.nl

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 20 mei 2021————— BERICHTEN: jisperveld@hotmail.com—————-Nieuwsbrief  165

Knollendam wil meer actieve voetballers

Ledenactie bestuur/PPC

Om ons ledenbestand ook volgend seizoen op peil te houden zijn het bestuur en de PPC een bescheiden ledenwerfactie begonnen. In woningen rond de Knollendammerstraat en het oude Floris-terrein werden wervingsfolders ingegooid. Ook is Nieuwsbrief 164 (waarin kandidaat-leden werden opgeroepen zich bij ons aan te sluiten) in onder meer winkels in Wormer en Wormerveer opgehangen. Onder het motto: niet geschoten is altijd mis! (Zie foto).   

Foto met verhaaltje. Van Louis van Gaal, op ons complex in 1990. Om de ‘cup met de grote oren’ uit te reiken. Aan het Noordster-team, een Purmerendse zorginstelling voor mensen met een beperking. Een jaarlijkse Knollendam-happening in die tijd. Ronald Peeters was  de grote animator. Hij regelde toen dat de drukbezette Ajax-coach naar Oostknollendam kwam.

Alles is anders bij nieuws- en advertentieblad Aktief.  Het ziet er weliswaar prachtig uit, professioneel, kleurig, mooi papier. ‘Voor en door Wormerlanders’, lezen we. Maar het kost wel 100 euro om de nieuwsbrief over onze ledenwerf-actie geplaatst te krijgen. Niet gedaan.

VVK’ers: kijk om je heen. Wellicht is er iemand in uw omgeving die volgend seizoen best een balletje wil trappen. Bij Knollendam bijvoorbeeld. Wijs hem op onze mooie dorpsclub!

 UITSMIJTER. Uit de dichtbundel ‘Tachtig slimmericks’ door Dick Lulmeier en Derk Peeters

Monnickendam
Toen ik in Monnickendam kwam
Deed ik eens reuze stom
Men lachte mij toen vierkant uit en riep:
Wat is dat manneke dom

————————————–A G E N D A————————————–

Formule 1. Zondag 23 mei: Monaco (Ziggo). Wielrennen. 8-30 mei: Ronde van Italië (Eurosport).