Nieuwsbrief 177

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 1  juli 2021—————–  jisperveld@hotmail.com—————-Nieuwsbrief  177 (3e jaargang)

Stand Knollendam 1 als 4e klasser

Nostalgisch bord…

Met het wegvallen van een standaard-team bij Knollendam verdwijnt straks ook een jarenlange traditie. Die van erelid Car Husslage, op maandagmorgen in de kantine bezig met het bijwerken van het standenbord. Aan zijn humeur was het recente resultaat van Knollen-  dam 1 af te ‘lezen’. Besloten is de laatste stand uit nostalgische overwegingen te laten hangen. Die is van oktober 2020, toen we na vier duels moesten stoppen (corona).(Zie foto).

Foto met verhaaltje. Van Oostknollendammer Nordin Bakker. In het shirt van zijn nieuwe club, Beroe Stara Zogora in Bulgarije. Waarmee hij dit seizoen Europees voetbal wil halen.

Sporting Krommenie en Saenden oefenen bij ons. Afgelopen dinsdag. Het werd 2-2. De laatste wedstrijd voorlopig; gisteravond gingen de doelen er uit. De teams oefenden voor de Zaanstad Cup, dat dinsdag bij WSV’30 begint. De finale is zaterdag 10 juli. Knol doet mee!

Walking Football bij Knollendam? Dat houdt in dat er niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Walking Football is voor 55-plussers, speel je op een half veld (6 spelers) met kleine doeltjes, zonder keeper.

 UITSMIJTER. Uit de dichtbundel ‘Tachtig slimmericks’ door Dick Lulmeier en Derk Peeters

Net
De visboer zei tegen de bakker:
…vanavond leuke tv, ik ga weer gauw
Dat ontvang ik via een visschotel in de tuin
Hoe bevalt de kabel jou?

————————————-A G E N D A————————————–

EK. Vrijdag 2 juli (St. Petersburg) Spanje-Zwitserland (18 uur); (Munchen) België-Italië 21 uur; zaterdag 3 juli (Bakoe) Tsjechië-Denemarken (18 uur); (Rome) Oekraïne-Engeland (21 uur.).

Formule 1. zo 4 juli: Oostenrijk; zo 18 juli: Gr. Brittannië; 1 aug.: Hongarije; zo 29 aug.: België.