Nieuwsbrief 182

KnolKnal 2.0

  ”Mijn vader was een soort Louis van Gaal. Monologen verslijten voor communicatie” (Johan Derksen)

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 26  juli 2021——– U rijmt, maakt limericks? Stuur ze in!———Nieuwsbrief  182 (3e jaargang)

Mop-boottocht over de Zaan; eten bij café Sman

Woensdag trossen los

Alleen het weer kan nu nog spelbreker zijn. Maar verder is alles geregeld. De maandag-ochtendploeg van Jaap heeft woensdag haar jaarlijkse ‘dagje uit’. Met de boot (de  ‘Lange-dijker’ van Karin) gaan acht Knol-werkers begin van de middag via de Poelsluis de Zaan op, richting de Hondsbossche sluis in Zaandam. Schipper Car (geboren Zaandammer en kenner van de streek) is tevens onze gids. Volgens het programma is de Mop tegen half zes terug in Wormerveer, waar ze café Sman zullen frequenteren, voor een hapje en een drankje.(Foto).

Foto met een verhaaltje. Van een KnolBoules-clubavond. Die van afgelopen vrijdag. Met maar liefst 25 enthousiaste leden! Tony Mau Asam maakte deze sfeervolle foto. (Dank!)

Kermis-tennistoernooi zaterdag 21 augustus, vanaf 13 uur. Een aantal leden van Klein Wimbledon is amper bekomen van het ‘Midzomertoernooi’ eind juni of het volgende festijn dient zich aan. Er is deze keer plaats voor 12 deelnemers. Opgeven: ovide5656@gmail.com

 UITSMIJTER. Uit de dichtbundel ‘Tachtig slimmericks’ door Dick Lulmeier en Derk Peeters

Ehh…
Dat ik vergeetachtig word, dat weet ik ook
Maar waar komt dat eigenlijk van?
Het enige dat ik nooit vergeet is…
…dat ik niets meer onthouden kan

 ————————————-A G E N D A————————————–

Eredivisie start in het weekend van 13/14/15 augustus; Keuken Kampioen Divisie begint 6 aug.

Formule 1. Zondag 1 aug.: Hongarije; zondag 29 aug.: Belgie; zondag 5 sept.: Zandvoort;  zo 12 september: Italië/Monza; zo 26 september: Rusland; zo 3 oktober: Singapore; zo 10 oktober: Japan.