Nieuwsbrief 190

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 27 augustus 2021———————— www.vvknollendam.nl————————Nieuwsbrief  190

Knollendam 90 jaar: receptie/reunie in februari

Jubileumfeest in mei

De festiviteiten rond ‘Knollendam 90 jaar’ staan in de steigers. Zo wordt zaterdag 5 februari volgend jaar de receptie/reunie gehouden en zal het feest in het voorjaar plaatsvinden, rond het hemelvaarts-weekend, vrijdag, 26, 27 en 28 mei. De jubileum-commissie bestaat uit het bestuur (Lars, George, René, Frank, Hans) en wordt nog aangevuld met enkele kandidaten.

Foto met een verhaaltje. Van gisteravond. Knollendam 3 speelde tegen het vierde van leider Frank Kristians. Het werd 4-3 voor het derde. ”De sfeer was prima”, aldus Andy. ”Lekker balletje getrapt allemaal. Het derde had 14 spelers, het vierde was met 11 man aanwezig”.

Lars Zijp blijft secretaris vv Knollendam. Goed nieuws! Hij zal geen bestuursdiensten meer draaien. Die taak zal worden overgenomen door Jacko Zwart en Rudolf Zuidam.

Andy blijft dus aan als oefenmeester. Hij zal op donderdag de training verzorgen. Ook probeert Knollendam de dinsdag te gebruiken voor oefenwedstrijdjes met gastspelers, waarvan wij hopen dat die in het seizoen 2022-23 bij ons in het eerste elftal komen spelen.

Ons sportpark blijft populair. Dat blijkt uit de vele clubs en organisaties die regel-matig ons fraaie complex willen  huren. Zoals morgen, als de Fortuna-jeugd hier komt spelen.

Zoektocht naar een nieuwe voorzitter duurt voort. Er zijn inmiddels twee kandidaten benaderd; maar die zagen het uiteindelijk toch niet zitten. George stopt eind mei 2022.

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Fluiten naar de overkant’ (1980) van Toon Hermans.

Wijze boeken
Als ik die dikke boeken zie van de geleerden
Vol wijze dingen die zij allemaal beweerden
En ik zie de wereld om mij heen, dan moet ik vrezen
Dat niemand ooit die boeken heeft gelezen