Nieuwsbrief 191

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 3 september 2021———————— www.vvknollendam.nl————————Nieuwsbrief  191

Seizoen start met Knollendam 3-Assendelft 7

Nog drie weken…

We kijken er naar uit. Na bijna een jaar eindelijk weer competitie-voetbal op ons complex. Eind deze maand (zondag 26 september) begint de competitie. Het eerste programma op die dag is bekend. Om 11.30 uur wordt begonnen met Knollendam 3-Assendelft 6; het middag-programma wordt verzorgd door het vierde en Assendelft 7 (14 uur). Knollendam 2 begint het seizoen 2021/22 met een uitwedstrijd, tegen Uitgeest 4 (13 uur).  Even geduld dus nog.

Foto’s met een verhaaltje.  Tijdens de viering ‘Knollendam 85 jaar’, ruim 4 jaar geleden.  Toen ging dat prima, met tenten op het terras voor de kleedkamers. Met oud-voorzitter Thijs Ris en erelid Aad Stam (reunie) en twee teams, tijdens een toernooi.(Foto’s Ronald Peeters).

Coen Nieborg heeft zin in ‘Knol 90 jaar’. Onze oud-spits, trouw nieuwsbrief-lezer, laat ons vanuit Millingen aan de Rijn weten:  ”Staat reeds in de boeken en kijk er al naar uit”.

Oefenwedstrijd: Knollendam 3-Uitgeest 8 4-5. Dat was gisteravond, wanneer er normaal getraind wordt door onze elftallen. Daarom oefent het vierde nu op vrijdag, vanavond dus.

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Fluiten naar de overkant’ (1980) van Toon Hermans.

Bijen
De bijen zoemen rond hun woning
En werken aan een nijver plan
Zij zorgen voor de zoete honing
Wij maken er een potje van

————————————-A G E N D A————————————–

Oranje. Zaterdag  4 september: Nederland-Montenegro; dinsdag 7 september: Nederland-Turkije.

Formule 1. Zondag 5 september: Nederland/Zandvoort; zondag 12 september. Italië/Monza.