Nieuwsbrief 192

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 6 september 2021———————- www.vvknollendam.nl————————Nieuwsbrief  192

Voetbalprof Nordin Bakker tevreden in Bulgarije

‘Gaat onwijs goed’

Met dank aan Tineke van der Kleij vroegen we hoe het Oostknollendammer Nordin Bakker (hij begon zijn keepers-carrière bij VVK en vertrok via Fortuna Wormerveer en Volendam onlangs naar Beroe Stara Zagora) vergaat als keeper in de Bulgaarse competitie. Zijn reactie:

Hallo Bart, met mij gaat het onwijs goed! Wij (Beroe Stara Zagora) hebben momenteel 9 punten uit 6 wedstrijden in de Parva Liga (Bulgaarse Eredivisie), dus dat kan wat beter. Sta alle wedstrijden in de basis! Ik woon samen met mijn vriendin in het centrum van Stara Zagora in een prachtig appartement en er zijn al een aantal goede vrienden en veel familie deze kant op gekomen! Mijn Bulgaarse teamgenoten vangen mij goed op en helpen ons met alles. Nu hopen op meer overwinningen! Groet, Nordin Bakker(Foto: Nordin in het groen-geel).

Foto met een verhaaltje.  Knollendam is vrijwel klaar voor het nieuwe voetbalseizoen. Vanmorgen nam Mop-voorman Jaap Leegwater nog even het scorebord onder handen.

Burgemeester Wormerland woensdag naar Oostknollendam. Dan onthult mevrouw Michel-De Jong om 16.45 uur ter hoogte van de begraafplaats een jubileum-bord van Nova Vita, dat die dag precies 100 jaar bestaat. Andere festiviteiten staan gepland voor 2022.

Wormerland-toernooi zaterdag 18 september op Knollendam-complex. Die dag strijden vanaf 10 u. spelers van Butje 13 (Neck), Nova Boules (Wormer), Odiz Fros (Wijdewormer) en KnolBoules (Oostknollendam) om de prestigieuze titel ‘beste boulers van Wormerland’.

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Fluiten naar de overkant’ (1980) van Toon Hermans.

Dorp
Waar het geurde naar kamille
Geurt het nu naar beat en pop
En een lovesong van Bob Dylan
Waait de stille landweg op