Nieuwsbrief 194

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zaterdag 18 september 2021——————– www.vvknollendam.nl————————Nieuwsbrief  194

Kampioenschap Wormerland groot succes

Nova Boules wint

Een groot succes, het boule-kampioenschap van Wormerland.  Alom lovende woorden vandaag voor het organiserende KnolBoules. Vanaf half elf werd er tijdens deze zomerse dag fanatiek gestreden door de vier clubs in onze gemeente. Nova Boules bleek uiteindelijk de beste, met 10 gewonnen partijen. Butje 13 (Neck) en KnolBoules eindigden gelijk, als 2e en derde (7x gewonnen); Odiz Frogs (Wijdewormer) werd vierde, met 6 winstpartijen. (Foto).

Foto met een verhaaltje. Van het KnolBoules-sterrenteam, dat 2/3 werd, gelijk met Butje 13. Staand vlnr Tony, Jan, Frank, Brenda, Annie, Erik, Koos; vooraan Coen, Fygo, Jaap.

BBQ-toernooi KnolBoules vrijdagavond 8 oktober. Dat maakte secretaris Jacinta bekend. Het Wormerland-toernooi is volgend jaar de 3e zaterdag in september.In Neck, bij Butje 13.

‘Het begint op werken te lijken’, zegt trainer Andy Huitema (met een knipoog). Het ging over de trainingsopkomst. Die wordt almaar beter. Donderdagavond werkten zich maar liefst 18 leden in het zweet; daarnaast (letterlijk) waren er ook 10 spelers van het 4e actief.

Knollendam 2 haakt af, nog maar twee elftallen over. Een eerste elftal zat er dit seizoen al niet in. Nu blijkt dat ook een tweede team niet lukt. Blijven over een derde en een vierde.

Sparen voor Knollendam bij Albert Heijn. Reclame in de Nieuwsbrief  is eigenlijk taboe. Maar als u toch daar boodschappen doet, is het een optie. En: we bestaan straks 90 jaar!

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Ode aan de limerick’, gedichten met een knipoog (T. Hola).                                    

Een vreemde dirigent te Aken
begon overspannen te raken
Hij schreeuwde vol nijd:
”Aan ritmes heb ik schijt,
en de noten… die ga ik kraken!”