Nieuwsbrief 195

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 20 september 2021——————- www.vvknollendam.nl————————-Nieuwsbrief  195

Voor Knollendam 3 en 4 start zondag nieuw seizoen

Het gaat beginnen

De bal gaat dit weekend ook bij de amateurs weer rollen. Uiteraard ook bij vv Knollendam. Even wennen natuurlijk, voor het eerst in 89 jaar (!) geen eerste elftal. Zelfs een tweede bleek op het laatste moment geen haalbare kaart. Maar goed, het is wat het is. Op naar betere tijden. Knollendam 3 komt zondag als eerste in actie op ons complex, Assendelft 6 is vanaf 11.30 uur de tegenstander. Het vierde speelt om 14 uur ook thuis, tegen Assendelft 7.

Foto met een verhaaltje. Van Coen en Fygo, enthousiaste, jonge leden van KnolBoules. De twee scoorden zaterdag tijdens het kampioenschap van Wormerland als besten van het Oostknollendamse team. Hulde! Sowieso bijzonder, een boule-club met een jeugdafdeling.

Ronald Peeters deze maand drie jaar geleden overleden. De tijd gaat snel. Maar vergeten zijn we onze clubheld (hij was lid van verdienste) uiteraard niet. Op diverse plekken op ons complex hangt een foto van hem. Zoals in de kantine, drukkerij en het Melkhuisje. (Foto).

Joris Kramer wint in zinderende IJssel-derby (1-0). Als basis-speler met Go Ahead Eagles tegen PEC Zwolle (1-0). Hij is met neef Lars (speelt in Denemarken) en Nordin Bakker (Bulgarije) één van de drie profvoetballers met stevige Oostknollendamse roots.

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Ode aan de limerick’, gedichten met een knipoog (T. Hola).

Een vlotte directrice uit Marknesse
had in de mannen geen interesse
Geen heer maakte kans,
ze gaf alle sjans
aan haar privésecretaresse

————————————-A G E N D A————————————–

Zondag 26 september. Knollendam 3-Assendelft 6 11.30 uur; Knollendam 4-Assendelft 7 14 uur.

Eredivisie.Di 21 sept. Fortuna-Ajax; wo 22 sept. Go Ahead  Eagles-PSV, Feyenoord-Heerenveen.