Nieuwsbrief 196

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 22 september 2021—————— www.vvknollendam.nl————————-Nieuwsbrief  196

‘Anders blijven er veel spelers over’

Toch start 2e elftal

Het (aanvankelijk) afhaken van Knollendam 2 vlak voor de seizoenstart stelt het bestuur voor problemen. Teveel spelers dreigen daardoor op zondag geen balletje te kunnen trappen. Daarom wordt er alsnog gepoogd ‘gewoon’ met een tweede elftal te beginnen. Het wordt een mix van overgebleven spelers van het eerste (Edwin, Tjeerd, Jaimy, Perry, Tommy, Huub, Monola, Dennis) en het tweede (Rafael, Javier, José, George, Farid, Hugo). Op donderdag wordt er bekeken of (en welke) spelers van het derde nodig zijn. Als iedereen meewerkt (zo weinig mogelijk afberichten!) moet het lukken. Zondag: Uitgeest 4-Knollendam 2 (13 uur).

Foto met een verhaaltje. Van het boule-kampioenschap Wormerland, afgelopen zaterdag op Sportpark Knollendam. Zoals bekend ging de wissel-bokaal naar Nova Boules uit Wormer. De veertig deelnemers (tien per team) vermaakten zich prima, ook na afloop op het terras.

Kantine-medewerkers: zie schema voor nieuw seizoen. Het komt ook nog apart op de website. In deze nieuwsbrief alvast de data. Allen een heel fijn seizoen 2021/22 gewenst!

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Ode aan de limerick’, gedichten met een knipoog (T. Hola).

Een oma van tachtig uit Beesd
gaat wekelijks naar een hip feest.
Ze staat daar te strippen,
niemand kan aan haar tippen.
Ja, oma is echt een feestbeest

————————————-A G E N D A————————————–

Programma voor zondag 26 september. Uitgeest 4-Knollendam 2 13 uur;Knollendam 3-Assendelft 6 11.30 uur; Knollendam 4-Assendelft 7 14 uur. (Zorg tijdig aanwezig te zijn).

Eredivisie.Wo 22 sept. Go Ahead  Eagles-PSV, Feyenoord-Heerenveen; do 23 sept. Twente-AZ.

Formule 1. Zondag 26 sept. Rusland; zondag 10 okt. Turkije; zondag 24 okt. Verenigde Staten.