Nieuwsbrief 197

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 26 september 2021—————— www.vvknollendam.nl————————-Nieuwsbrief  197

Knollendam 3 begint goed, verlies vierde

De bal rolt weer

Na een jaar zonder competitie-voetbal door corona was het vandaag weer zover. Voetbal op ons mooie complex, de start van seizoen 2021-22. En die begon in de ochtend-uren meer dan goed voor Knollendam. Het derde bleek veel te sterk voor Assendelft 6: 10-0. Het vierde deed het ’s middags een stuk minder. Van Assendelft 7 werd royaal verloren: 1-6. 

Foto’s met een verhaaltje. Van onder meer Marcel Tromp, de vader van Yoeri en Dylan. Hij had vanmorgen bij het betreden van de kantine de primeur bij Knollendam, door als eerste zijn QR-code te moeten tonen. Overigens bleven de bezoekers tijdens de ochtendwedstrijd van het derde tegen Assendelft 6 vooral buiten staan. Ook al door het aangename weer.

Eerste duel Knollendam 2 vandaag uitgesteld. Teveel afberichten. Daarom deden we het verzoek het duel tegen Uitgeest 4 uit te stellen. Dat werd door de KNVB gehonoreerd. De (uit)wedstrijd staat nu gepland voor zondag 24 oktober. Kortom: geef weinig afbericht aub!

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Ode aan de limerick’, gedichten met een knipoog (T. Hola).

Zes jonge hengsten uit Lieren
waren een feestje aan het vieren
Ook de merries namen deel,
het was multicultureel
De hengsten waren namelijk Arabieren

————————————-A G E N D A————————————–

Programma voor zondag 3 oktober. Knollendam 2-Assendelft 3 11.30 uur; WSV ’30 7-Knol-lendam 3 14 uur; FC Uitgeest 11-Knollendam 4 10.30 uur. (Zo weinig mogelijk afberichten aub).

Formule 1. Zondag 10 okt. Turkije; zondag 24 okt. Verenigde Staten; zondag 7 november Mexico.