Nieuwsbrief 198

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 27 september 2021—————— www.vvknollendam.nl————————-Nieuwsbrief  198

Burgemeester maakt kennis met bestuur

‘Heel enthousiast’

Het was er door corona nog niet van gekomen. Maar donderdagavond kwam ze even langs, burgemeester Judith Michel-De Jong van Wormerland. In de kantine kwam ze kennismaken met het Knollendam-bestuur. ”En dat verliep heel gezellig”, aldus voorzitter George Zwart. ”We hebben haar bijgepraat over wat er speelt bij de club. Ze was heel enthousiast. Alleen wilde ze niet onze nieuwe voorzitter worden”, zegt George die mei 2022 stopt als praeses.

Foto met een verhaaltje. In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen was het niet altijd van hiep-hiep-hoera. Geen 1e elftal, zelfs onzekerheid over een tweede team. Maar dan is daar Knollendam 3. Gelijk trotse lijstaanvoerder na de 10-0 zege. Genoeg liefhebbers zon-dag. In de tweede helft kwam er een half nieuw team het veld in. Dat geeft de burger moed.   

‘Het tweede? Dat gaat wel lukken’, verwacht onze voorzitter. ”Afgelopen zondag was het allemaal nog wat kort dag. Ook door het tijdstip, veel spelers hadden voor de middag al andere afspraken”, aldus George. ”Ik zie genoeg enthousiasme om er wat van te maken”.

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Ode aan de limerick’, gedichten met een knipoog (T. Hola).

Een hongerige zeehond te Pieterburen
verwachtte zijn haring al uren.
Hij klaagde steen en been,
uiteindelijk kreeg hij er één,
maar helaas was de haring een zure

————————————-A G E N D A————————————–

Programma voor zondag 3 oktober. Knollendam 2-Assendelft 3 11.30 uur; WSV ’30 7-Knol-lendam 3 14 uur; FC Uitgeest 11-Knollendam 4 10.30 uur. (Zo weinig mogelijk afberichten aub).

Formule 1. Zondag 10 okt. Turkije; zondag 24 okt. Verenigde Staten; zondag 7 november Mexico.