Nieuwsbrief 199

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 1 oktober 2021———————- www.vvknollendam.nl—————————-Nieuwsbrief  199

Andy mist coachen van ons standaard-team

‘Zo jammer, geen 1e’

”Ja natuurlijk is het doodzonde dat er geen eerste elftal is en om dit team te coachen”, zegt Andy Huitema. ”Maar goed, ik ben regelmatig aanwezig om de overige elftallen te bekijken”. Gisteravond was het weer lekker druk op Sportpark Knollendam. Onze trainer zag 15 spelers uit de kleedkamer komen; bij het vierde werkten 10 man aan de conditie.

Foto met een verhaaltje. Van Laura Kramer en Paul & Nero Klos. De laatsten zijn de zoon- en kleinzoon van onze huidige Mopper en oud-voorzitter Evert. De foto staat in het nieuwste (en fraaie) boek van Historisch Genootschap Wormer, Kijk!, Wormer toen en nu.

Klein Wimbledon heeft al 70 leden. Het aantal leden bij ‘de voetbal’ stagneert dan wel, onze tennisafdeling groeit als kool. Kortom, was een gouden greep, de baan-aanleg in 1995.

KleinBoules: vaste groep van 30 spelers. Het ledenbestand van onze boule-afdeling blijft daarmee vrijwel gelijk. Er is ook een jeugdige groep actief, wellicht uniek in Nederland!

U I T S M IJ T E R . Uit de dichtbundel ‘Ode aan de limerick’, gedichten met een knipoog (T. Hola).

Een raadslid uit het Gelderse Ede
viel tijdens zijn speech van een trede
Men vroeg hem: ‘Waarom?’
En hij sprak:
‘Daarom is er geen sprake van een rede.’

————————————-A G E N D A————————————–

Programma voor zondag 3 oktober. Knollendam 2-Assendelft 3 11.30 uur; WSV ’30 7-Knol-lendam 3 14 uur; FC Uitgeest 11-Knollendam 4 10.30 uur. (Zo weinig mogelijk afbericht geven!).

Eredivise.  Zondag 3 oktober: Ajax-Utrecht, Cambuur-AZ, Vitesse-Feyenoord, PSV-Sparta.

Formule 1. Zondag 10 okt. Turkije; zondag 24 okt. Verenigde Staten; zondag 7 november Mexico.