Nieuwsbrief 208

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 24 oktober 2021——————- www.vvknollendam.nl-—————————-Nieuwsbrief  208

Geslaagd tennis-toernooi Klein Wimbledon

Kristians de beste

Ongenaakbaar was hij zaterdagmiddag, Frank Kristians. Tussen één en vijf uur behaalde hij van de acht deelnemers de meeste winstpunten. Jan Stam en Frank van Heusden werden op enige afstand tweede en derde tijdens het herfst-toernooi van Klein Wimbledon. (Zie foto).

Foto met een verhaaltje. Van het standenbord. De laatste van Knollendam 1, vooralsnog…

Knollendam 4 onderuit in Uitgeest. Ook het vijfde duel van het seizoen bleef de formatie van leider Frank Kristians met lege handen achter. Uit tegen FC Uitgeest 11 werd het 9-2.

Algemene ledenvergadering donderdag 18 november, vanaf 21 uur. De laatste jaar-vergadering was eind 2019, vanwege de pandemie kon die van vorig jaar niet doorgaan.

Nova Vita-programma 2022 ook in de Orkaan. Redacteur Piet Bakker (oud-inwoner van Wormer) bezocht wel eens de kermis in Oostknollendam. ”Als hij zijn schroom overwint denkt hij erover om over zijn meest gedenkwaardige bezoek een column te schrijven”.

U I T S M IJ T E R . Uit de ‘Grote Zaanse Geschiedenis Quiz 2021’ (De Limericks)

Een rolreder uit Wormerveer
Ging tegen de wever tekeer
‘Hier met die stof,
dat is toch veel te grof!’
‘Maar dat is de deurmat meneer!’

————————————-A G E N D A————————————–

Programma zondag 31 oktober. HSV 6-Knollendam 2 (12.00 uur); Knollendam 3-DIOS sv 7 (11.30 uur); Knollendam 4-SVA 6 (14 uur). Alle drie elftallen komen in actie, geef geen afbericht.

Oranje. Za 13 nov. Montenegro-Nederland (20.45 u.);di 16 nov. Nederland-Noorwegen (20.45 u.).