Nieuwsbrief 209

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 28 oktober 2021—————— www.vvknollendam.nl-————————–Nieuwsbrief  209

Flinke (ballenvangers)klus om ze op te hangen

Nieuwe nette netten

De netten in de ballenvangers zijn al een tijdje aan vervanging toe. Ze lieten ballen door. Dat zorgt voor onveilige situaties, als er ballen op straat (of ramen bewoners) terecht komen. De nieuwe netten liggen nu nog in de werkplaats, worden binnenkort ‘gemonteerd’.

Foto met een verhaaltje. Deze kregen we van Kees Dubbeld. Hij vierde met Gré vakantie in Spanje. Daar kwamen ze ook Lydia en Theo Min (oud-speler vierde) tegen. De foto is van 10 oktober, Spanje speelde die avond tegen Frankrijk. Theo had voor de tv-uitzending een Spanje-shirt gekocht. Helaas voor de enthousiaste inwoner van Wormer, Spanje verloor…

Clubkampioenschap KnolBoules vrijdag 12 november. Dan krijgt Jacintha (won de prestieuze titel in 2020) een opvolg(st)er; Tony was dat in 2019. De strijd begint om 19 uur.

Algemene ledenvergadering donderdag 18 november, vanaf 21 uur. De laatste jaar-vergadering was eind 2019, vanwege de pandemie kon die van vorig jaar niet doorgaan.

Orkaans Eindejaars Nieuwsquiz 2021 21 december. Voor teams (max. 5 personen). In café de Fabriek. ‘Een makkie voor mensen die de Orkaan volgen.’ merel@deorkaan.nl

U I T S M IJ T E R . Uit de ‘Grote Zaanse Geschiedenis Quiz 2021’ (De Limericks)

Een Krommenieër wilde graag weten.
Waarom ze ook wel koekvreter heten.
Dus snel met die vraag naar het Historisch Genootschap Crommenie (HGC)
Want die hadden misschien een idee.
Maar helaas, ze hadden er geen kaas van gegeten.

————————————-A G E N D A————————————–

Programma zondag 31 oktober. HSV 6-Knollendam 2 (12.00 uur); Knollendam 3-DIOS sv 7 (11.30 uur); Knollendam 4-SVA 6 (14 uur). Alle drie elftallen komen in actie, geef geen afbericht.