Nieuwsbrief 211

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 7 november 2021——————– www.vvknollendam.nl-————————–Nieuwsbrief  211

Publiek (6 man/vrouw) grote winnaar vandaag

Knol 2 verliest: 6-7

Knollendam 2-Meervogels ’31 3 eindigde vandaag in een onvervalste korfbaluitslag, 6-7. Aanvankelijk namen de onzen nog een 2-0 voorspong. De ruststand was 2-4, daarna werd het zelfs nog 4-3. Maar uiteindelijk gingen de Akersloters er toch met de winst vandoor: 6-7.

Foto’s met een verhaaltje. Van ‘hoogstaande’ werkzaamheden aan de ballenvanger, achter het doel aan de wegkant. Daarvan werd gistermiddag het net vervangen, zodat er geen ver-dwaalde ballen doorheen kunnen. Rob Hand (hij stelde ook de steiger beschikbaar), Robert Jan Krijgsman, Frank van Heusden en René Oortwijn klaarden de klus. Oostkant volgt later.

Aktief voor en door Wormerland? De redactie legt de lat nogal hoog, als het gaat om een stukje in het (papieren) maandblad. Shok-voorzitter Thijs Ris slaat de spijker op de kop, met zijn email naar de Aktief-redactie. ”Onze vele verenigingen hebben regelmatig iets te melden. Genoeg input voor rubrieken”. Maar ervoor betalen en/of adverteren is geen optie.

Clubkampioenschap KnolBoules vrijdag 12 november. Dan krijgt Jacintha (won de pres-tigieuze titel in 2020) een opvolg(st)er; Tony was 2019 kampioen. De strijd begint om 19 u.

U I T S M IJ T E R . Uit de ‘Grote Zaanse Geschiedenis Quiz 2021’ (De Limericks)

Er was eens een Zaanse slimmerik
Die maakte de beste limerick
Dat gaf niet veel Zaanse klop
Maar leverde wel punten op
Hij zei: ja, dat wist ik…

————————————-A G E N D A————————————–

Programma zondag 14 november. Knollendam 2 vrij; Knollendam 3 vrij; Knollendam 4 vrij.