Nieuwsbrief 215

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Dinsdag 16 november 2021——————– www.vvknollendam.nl-————————Nieuwsbrief  215

********************************************************************************

Ledsvoetbal kijken? Vanaf de dijk! Niet op het veld, vanwege de corona-regels.’Dat is prima te doen’, zegt trainer Andy Huitema, initiatief-nemer. Tot a.s. donderdag (18 nov.) vanaf 19.30 uur!

********************************************************************************

Nieuwe oefen-faciliteiten dankzij sponsor

Muurtje van poppen…

Op de televisie of elders zien we het wel eens, een muurtje van poppen. Om op vrije trappen te oefenen. Binnenkort zijn die ook bij ons te zien. Dankzij een sponsor, die tevens de knip trok voor een voetvolleybalnet en een net (met schietgaten) om in het grote doel te hangen.

Foto met een verhaaltje. Van een ‘kunstmatige muur’. Trainen wordt hierdoor almaar leuker.

Bijeenkomst Aktief-krant is volgend jaar! Dus NIET komende donderdag, zoals eerder fout in de nieuwsbrief stond. De juiste datum is dinsdag 18 januari 2022, in het Dorpshuis.

Jaarvergadering gaat donderdag niet door. Vanwege de aangescherpte corona-regels. Extra jammer omdat het alweer twee jaar terug is. Hopelijk kan het binnenkort alsnog.

NH-nieuws maakt zondag tv-opnamen. Van de Sint-intocht (volgens de huidige corona-regels) in Oostknollendam, om 12 u.Voor de kinderen is er weer een Nova Vita-puzzeltocht. 

U I T S M IJ T E R . 

Een kok van een bistro uit Crob
At meestal het voedsel zelf op
Maar toen kreeg de man
Een veeg uit de pan
En het deksel kreeg hij op z’n kop

————————————-A G E N D A————————————–

Programma zondag 21 november. WSV ’30 5-Knollendam 2 (12 uur); Knollendam 3-Saenden 4 (11.30 uur); Knollendam 4-BSM sv 3 (14 uur). Weer drie wedstrijden, geef daarom geen afbericht..