Nieuwsbrief 220

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 28 november 2021——————- www.vvknollendam.nl-—————————Nieuwsbrief  220

Knollendam 3 speelt gelijk. Bij Limmen 7 werd het vandaag 2-2. Het vierde moest al om half tien aantreden in Koog. In de regen werd het 5-2 voor KFC 6. Knollendam 2-Vitesse ’22 7 is afgelast.

Trainen mag voorlopig niet vanwege corona-maatregelen. Die duren sowieso drie weken. De KNVB bepleit in Den Haag wel een uitzondering voor de buitensport. Nog een kleine kans dus.

Voorzitter en trainer spraken met ‘Voetbalvaria’

‘Hopelijk straks weer 1e’

De Zaanse website ‘Voetbalvaria’ sprak met Andy en George. Daarin sprak de trainer ook over het seizoen 2022/23: ”Voor volgend jaar zijn we druk bezig om weer een eerste elftal te vormen. Binnen het 2e, 3e maar ook het 4e zijn genoeg spelers die het niveau aankunnen. Maar ze moeten ook selectie-voetbal willen spelen. Ook zijn/gaan we in gesprek met spelers die gestopt zijn en wellicht zijn er voetballers van buitenaf die de uitdaging samen met ons willen aangaan”, aldus Andy.

Foto met een verhaaltje. Car Husslage op een maandagochtend bezig met het bijhouden van de standen-lijst van het 1e elftal. Volgend seizoen weer een vertrouwd beeld, hopen we.

”De club richt zich nadrukkelijk óók op de huidige leden”, zegt aftredend voorzitter George Zwart in ‘Voetbalvaria’. “Al is dat nu door corona even lastig. Knollendam probeert het nodige voor de spelers te organiseren, zoals een avondje Leds-voetbal; ruim 30 spelers, die in het donker een geslaagd onderling toernooitje speelden. Ook sponsors blijven ons gelukkig trouw”, aldus George.

UITSMIJTER . Uit de ‘Ode aan de limerick’ (Gedichten met een knipoog van T. Hola).

Een jongetje uit ’t Zeeuwse Goes,
die smulde van een verse tompouce.
Zijn kat sprong op een stoel,
maar miste toen haar doel.
Het jongetje wees na: ‘Mis-poes!’

————————————-A G E N D A————————————–

Zondag 5 december.ADO ’20 3-Knollendam 2 (11 uur); Knollendam 3 vrij; Knollendam 4-Vitesse ’22 12 (14 uur). Twee elftallen actief deze zondag, geef daarom aub zo weinig mogelijk afbericht.