Nieuwsbrief 238

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zaterdag  8 januari 2022—————- www.vvknollendam.nl-————-Nieuwsbrief  238 (4e jaargang)

(7) Piet Nieuwenhuizen over  zijn tijd  als penningmeester, in de jaren ’70.  ”We hebben nu een prachtig voetbalveld. Maar dat was in 1973 heel anders. Het veld werd gehuurd voor 200 gulden per jaar van de vader van Cor Prins. Het maaien werd gedaan door Gerard Noom en de lijnen werden getrokken door Arie Veldhuis, Willem Bakker en Fok Klompmaker. Aan de dijksloot was een smal trainingsveld met weinig gras en veel modder. Parkeren was op de Dorpsstraat, met als gevolg vele opstoppingen in de weekenden dat er gevoetbalt werd. Wel waren er vijf elftallen, een junioren-elftal, een aspiranten-elftal en later een dames-elftal. Het was een zegen dat er een kantine kwam”.

Technische staf probeert trainings-attributen

Aanwinsten getest

Ze liggen al een tijdje in de werkplaats van vv Knollendam, de onlangs aangeschafte nieuwe trainings-attributen. Door corona konden ze nog niet echt worden gebruikt. Trainer Andy en mede-staflid Han hebben het vanmorgen uitgeprobeerd. Alles ging naar buiten: de muur-poppen, het voetvolleynet, gatennetten. Hopelijk kunnen we er nu snel mee aan de slag.

Foto met een verhaaltje. Van de nieuwe trainings-spullen, aangeschaft dankzij een trouwe sponsor van onze club. Trainer Andy Huitema hoopt er nu snel mee aan de slag te kunnen.

Tweede helft seizoen begint bijna.  Volgende week zondag al, 16 januari. Als de pandemie geen roet in het eten gooit, beginnen we met twee thuiswedstrijden. Zie verder de agenda.

UITSMIJTER. Uit ‘Grappige limericks over sport’ van de Belg Patrick Staudt (met tekening).

Een profbowlingspeelster uit Montignac
Zei aan haar trainer: wat een ongemak
Ik ga het echt verknallen
Want die kleur van die ballen
Past helemaal niet bij mijn nagellak…

————————————-A G E N D A————————————–

Zondag 16 januari 2022. Knollendam 2-Alkm. Boys 6 11.30 u.; Knollendam 4-Vitesse’22 12 14 u. Zondag 23 jan. Alkm. Boys 6-Knol 2 11