Nieuwsbrief 241

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 14 januari 2022 —————— www.vvknollendam.nl—————Nieuwsbrief  241 (4e jaargang)

(10) Piets herinneringen: de broers Teun en Siem Groot haalden een partij hout op in Krom-menie. ”Het hek voor de afscheiding van het land van Cor Prins (dat vorig jaar is vervangen) was met hout van GVO gemaakt. De Grondmij kreeg opdracht van de gemeente Wormer om een nieuw voetbalveld en trainingsveld aan te leggen. Met de drainage was het niet helemaal goed gegaan en moest na een jaar alweer vervangen worden. Onze voorzitter Piet Bas opperde het plan om de be-staande drainage te laten zitten en daarom heen een nieuwe drainage te maken, hetgeen ook gedaan is. Als de velden elders in de Zaanstreek afgekeurd waren kon je bij Knollendam gewoon spelen”.

‘Speldjesregen’ nu ook op Hemelvaartsdag

Reünie naar mei

De kogel is door de kerk. Het bestuur heeft besloten de receptie/reünie van 5 februari (tgv ons 90-jarig bestaan) te verplaatsen naar 26 mei, Hemelvaartsdag. Dan vindt ook het eerder uitgestelde huldigen van trouwe VVK-leden plaats. Zoals van een Mopper, al 60 jaar lid… 

Foto met een verhaaltje. Van Coen, Piet en Bart; een beeld dat we wellicht ook in mei zien.

Nieuwe leden in aantocht. Dat zou zomaar kunnen. Komende woensdag is er een bijeen-komst (bestuur/Andy) met een delegatie van een groep voetballers uit (vooral) Wormer. Het gaat om 15 spelers tussen de 18 en 35 jaar; ze zijn meteen inzetbaar. Even afwachten maar.

UITSMIJTER. Uit ‘Grappige limericks over sport’ van de Belg Patrick Staudt.

Een topwielrenster uit St.-Job-in-’t Goor
Oefende op de hometrainer ‘indoor’
Ze riep: manlief, in godsnaam
Sluit toch vlug het vensterraam
Want ik krijg veel te veel de wind van voor!