Nieuwsbrief 245

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag  21  januari 2022 —————————vvknollendam.nl—————————-Nieuwsbrief  245

”Uiterlijk begin februari weer voetballen”

KNVB wil starten

”Vanwege corona heeft het amateurvoetbal het zwaar. Een derde seizoen op rij is onder-broken, maar op dit moment is het seizoen 2021/’22 nog niet afgebroken. De competities kunnen zelfs nog op een normale manier worden uitgespeeld. Mits we deze uiterlijk in het weekend van 5 en 6 februari mogen hervatten. Gelukkig mogen we weer trainen. Dat is belangrijk, want sporten is gezond. Om vervolgens te blijven sporten, hebben veel sporters een uitdaging, prikkel of stok achter de deur nodig. Je schrijft je niet in bij een voetbal-vereniging om doelloos een bal over te schieten, je wilt wedstrijden spelen”. (KNVB-site).

Foto met een verhaaltje. Hoera! Weer actie op ons mooie sportpark. Zo’n twintig spelers (van het derde en vierde) waren gisteravond actief, na weken van stilstand. (Foto René Oortwijn).

Snert-tennistoernooi, nog een paar vrije plekken. Klein Wimbledon houdt zaterdag 29 januari het snerttoernooi, vanaf 13 u. Een paar deelnemers zijn nog welkom: ovide@quicknet.nl

‘CITATEN VAN RONALD’ (1961-2018). Willekeurig overgenomen uit zijn boek ‘De tweede helft’.

”De wedstrijd tegen QSC begon voortvarend. Met Sietse Tiekstra (ook wel Sietse Keepstra genoemd) in doel en Ruud Havik als nieuwe spelbedervende middenvelder, kwamen wij terecht op een 2-0 voorsprong. Dit door doelpunten van de Lange Lummel, als we tenminste zo het kale langwerpige chagrijn mogen noemen (die zijn medespelers voortdurend in de weg loopt) en Aad Stam, als we zo tenminste de speler mogen noemen die per ploeggenoot 50 gulden wil innen om daar een koe van te kopen zodat wij die aan het eind van het seizoen kunnen braden en opeten”.

————————————-A G E N D A—————————————

Zondag 30 januari. Niets is zeker, maar als stip aan de horizon: Sporting Krommenie 3-Knollen-dam 2 13 uur; Knollendam 3-Vitesse ’22 10 11.30 uur; Knollendam 4-Sporting Krommenie 5 14 u. Eredivisie. Zaterdag 22 jan.: AZ-Cambuur; zondag 23 jan.: NEC-Feyenoord; PSV-Ajax (14.30 u.).