Nieuwsbrief 247

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 27  januari 2022 ——————–vvknollendam.nl——————————–Nieuwsbrief  247

Knollendam 2, 3 en 4 zondag weer actief

We gaan voetballen!

We gaan voetballen. Na een lange winterstop mogen ook de amateurvoetballers zondag weer de wei in. De regering heeft gesproken. De KNVB heeft besloten de B-categorie (recreanten) dit weekend door te laten gaan. De A-categorie (eerste elftallen) begint een week later. Publiek is toegestaan. Supporters moeten anderhalve meter afstand houden en bij het verplaatsen in de kantine is een mondkapje verplicht. Om 22.00 u. moet alles dicht zijn.

Foto met een verhaaltje. Van een trainingsavond bij vv Knollendam. Trainer Andy Huitema (voorgrond) houdt het allemaal goed in de gaten. Trainen, zelfs dat mocht maanden niet. Maar sinds vorige week donderdag weer wel. Ook vanavond, van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Joris Kramer versus Kaj Sierhuis. Een ‘streekduel’ afgelopen zondag tijdens het eredivisie-duel Heracles-Go Ahead Eagles. Joris (zoon van Maurice), verdediger bij de Eagles, liet de spits uit Jisp even glippen en het was meteen raak, 1-0. Na rust werd het 1-1.

‘CITATEN VAN RONALD’ (1961-2018). Willekeurig overgenomen uit zijn boek ‘De tweede helft’.
”Zo, ben je daar weer Lange Lummel? Ja, maar om nu te zeggen dat ik sta te popelen om u over het wel en wee van Knollendam 4 te vertellen, nou nee. De vorige twee ingeleverde bijdragen werden door de Knol Knal-redactie afgekeurd. En de verslagjes die wel genade konden vinden, vielen bij mijn voetbalkornuitjes weer niet in goede aarde.  Wat heet… Er werd tot driemaal toe in mijn brievenbus geplast, kreeg nog twee brieven (ik reken de weke-lijkse brief aan mijn adres van J. Schellinger voor het gemak even niet mee) met uitwerp-selen. Er zat tijdens de rust zelfs tweemaal zout in mijn thee. En tot slot verdwenen een keer mijn voetbalkleren in de sloot naast de kantine. Erg vervelend, omdat ik er nog in zat…”.

————————————-A G E N D A—————————————

Zondag 30 januari. Sporting Krommenie 3-Knollendam 2 13 uur; Knollendam 3-Vitesse ’22 10 11.30 uur; Knollendam 4-Sporting Krommenie