Nieuwsbrief 249

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 30  januari 2022 ———————-vvknollendam.nl———————————-Nieuwsbrief  249

Alleen Knollendam 3 vandaag in actie

Corona bij 2e en 4e

Corona, ook vv Knollendam ontkomt er niet aan. Vandaag gingen de wedstrijden van het 2e en 4e niet door vanwege de vele besmettingen. Alleen Knollendam 3 kwam in actie, thuis tegen Vitesse ’22 10. Het werd een 5-3 zege. Na een matige 1e helft  (‘slap en slecht’, vol-gens  Andy) was het na rust veel beter. ‘Meer pit en een betere conditie”, aldus de trainer.

Foto met een verhaaltje. De Knol Knal-redactie ‘ergens rond 1990’. De ploeg hield jaarlijks een uit-stapje, ook naar Amsterdam (lees ‘Citaten Ronald’). Vlnr Josee Husslage, Ronald Peeters, Serge Leegwater, Bob Floris, Raymond Dubbeld, Car Husslage, Karin Husslage en Bart van der Laan.

Knollendam 90 jaar. ”Een geweldige mijlpaal voor onze club. Uiteraard van harte gefeliciteerd en op naar het eeuwfeest! Als ik terugdenk aan hoeveel plezier het mij opgeleverd heeft, nog steeds mis ik het: elke zondag na het eerste in de kantine. De vele gele versnaperingen en fietskilometers vanuit Assendelft onder vaak lastige weersomstandigheden, op de terugweg. Natuurlijk altijd tegenwind en extra afstand omdat rechtuit fietsen nooit lukte, blijven op het netvlies gebrand. Zo zal ieder lid zijn/haar herinneringen hebben aan onze geweldige vereniging. Op naar het feest in mei!Vanavond neem ik er alvast eentje extra. Groeten uit Millingen aan de Rijn, van Coen Nieborg.

Nordin Bakker naar Almere City. Na zijn snelle vertrek bij het Bulgaarse FC Beroe Stara Zogora vervolgt Nordin het seizoen 2021/22 in Flevoland. Alex Pastoor is daar zijn trainer.

‘CITATEN VAN RONALD’ (1961-2018). Willekeurig overgenomen uit zijn boek ‘De tweede helft’.

”Knollendam 4-aanvoerder BobFlo Ris had op vrijdagavond – voor de zondag dat we tegen QSC moesten spelen – op negatieve wijze de aandacht op zich gevestigd. Hij had tijdens het jaarlijkse uitstapje van de redactie een gebitloze zwerver in Amsterdam (die zich bij ons terrasje had gevoegd voor een kleine financiële bijdrage) een handje pinda’s aangeboden… Om het goed te maken nodigden wij de man uit om aan te schuiven en een biertje mee te drinken. Daardoor zaten wij (dankzij BobFlo Ris dus) uren in een penetrante, zurige lucht die door de zwerver werd verspreid”.

————————————-A G E N D A—————————————

Zondag 6 februari. Assendelft 3-Knollendam 2 11 uur; Knollendam 3-ADO ’20 4 11.30 uur; Knollendam 4-ADO ’20 5 14 uur. Zondag 13 februari: Knollendam 2-WSV