Nieuwsbrief 252

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 6 februari 2022——————— www.vvknollendam.nl-—————————–Nieuwsbrief  252

Snert-toernooi zaterdag 19 februari, vanaf 13 uur.  Zoals bekend ging het tennis-feest op Klein Wimbledon eerder door ziekte niet door. Opgeven kan nog altijd: ovide@quicknet.nl

Knollendam 4 niet in actie; corona bij opponent

Derde in regen 1-1

Titelkandidaat Knollendam 3 kwam in de stromende regen (eerste helft) tegen Ado ’20 4 niet verder dan een teleurstellend gelijkspel, 1-1. ”Ze waren wat ongelukkig in de afwerking”, aldus trainer Andy Huitema. ”Ik zag twee voetballende ploegen, die voor de winst gingen”. Het vierde tegen Ado ’20 5 werd afgelast vanwege corona-gevallen bij de Heemskerkers.

Foto met een verhaaltje. Van KnolBoules-voorzitter Frank Kristians. Hij is bijna jarig (57).

Frank 57-toernooi bij KnolBoules. Komende vrijdagavond, 11 febr. Voorzitter Frank Kris-tians viert dan zijn verjaardag (57) met een heus toernooi tijdens de wekelijkse clubavond.

Nieuwe trainings-attributen zijn een succes. ”Ik had donderdag bijna alles (alleen voet-volleynet niet) klaargezet en daar werd met veel plezier mee gewerkt”, aldus trainer Andy.

”Het 2e van Knollendam is er helaas uit”, stelt ook Andy Huitema vast. ”We waren er bijna de hele week mee bezig om het voor zondag rond te krijgen. Dat werd steeds lastiger”.

 ‘Citaatjes Ronald’ (1961-2018). Van Knollendam 4 in boek  ‘De tweede helft’ (rond het jaar 2000).

Uit het voorwoord. ”Er flonkeren in dit boek genoeg nieuwe sterren aan het firmament, zoals de gebroeders Nwangkwo en Bonaventura Konijn en Hans Knijnsberg. Talentvolle jeugd, hoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat hun talenten geen betrekking hebben op het voetbal, die etaleren ze alleen buiten het veld en in het dagelijks leven. Dank tenslotte aan Theo Helmes (de grote man achter dit project) en de talrijke sponsors, die met hun belangeloze (royale) bijdragen inmiddels zelf langs de financiële afgrond balanceren”.