Nieuwsbrief 254

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag  11 februari 2022———————- www.vvknollendam.nl-————————–Nieuwsbrief  254

Vanavond Frank 57-toernooi bij KnolBoules, vanaf 19 u. Voorzitter Frank Kristians is jarig, 57 jaar geworden. Van harte! Voor de winnaar(s) is er wijn (‘uit het hogere segment’).

Voorzitter Knollendam: flinke tegenvaller

Dug-out onverzekerd

Voor de kosten van de omgewaaide dug-out (foto) moeten we zelf opdraaien, liet George Zwart weten. De club blijkt er  niet tegen verzekerd. ”Dat is een flinke tegenvaller, heel jammer”, aldus de voorzitter. Knollendam gaat nu op zoek naar een metselaar voor herstel.

Foto met een verhaaltje. Van erelid Klaas Bankersen (96), rond 1987. Hij bouwde in zijn werkzame leven stalen boten en repareerde motoren op zijn werf t/o sportcomplex VVK.

Trainen met een biertje na afloop. Dat mag gelukkig weer, tot 22 uur. Ondanks de kou was er gisteravond een flinke opkomst. Het vierde was welhaast compleet: veertien spelers!

Snert-toernooi zaterdag 19 februari, vanaf 13 uur.  Zoals bekend ging het tennis-feest op Klein Wimbledon eerder door ziekte niet door. Opgeven kan nog altijd: ovide@quicknet.nl

 ‘Citaatjes Ronald’ (1961-2018). Van Knollendam 4 in boek  ‘De tweede helft’ (rond het jaar 2000).

Onaangename tegenstanders. ”Verleden week verwelkomden wij weer eens een team op ons complex dat het niet al te nauw nam met de gebruikelijke omgangsvormen. Wat was er aan de hand? Hadden ze een kater? Was bij het plassen hun velletje tussen de ritssluiting terecht gekomen? Hadden zij een ongelukkige jeugd gehad met veel slaag? Hadden zij wellicht verarmd uranium in hun staart? Waren zij door een kudde blafherten te grazen genomen? Was hun ontbijt slecht gevallen? Of waren het gewoon Amsterdammers…?”

———————————P R O G R A M M A———————————–

Zondag 13 februari: FC Uitgeest 10 – Knollendam 3 13 uur; WSV ’30 8 – Knollendam 4 10 uur. Zondag 6 maart: Knollendam 3-Oosthuizen 4 11.30 uur; Knollendam 4-Sp. Krommenie 5 14 uur.