Nieuwsbrief 255

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 13 februari 2022 ————————vvknollendam.nl——————————–Nieuwsbrief  255

Jan Stam winnaar eerste (en laatste) Frank 57-toernooi. De 17 deelnemers maakten er vrijdag op de verjaardag van KnolBoules-voorzitter Frank Kristians een spannend en koud (rond het vriespunt) toernooi van. Uitslag: Jan Stam 1e, Jaap Leegwater 2e, Annie Stam 3e.

Beter Knollendam 4 verliest van WSV 8

Winst 3e in Uitgeest

Knollendam 3 blijft meedoen om het kampioenschap. Uit tegen het sterke FC Uitgeest 10 werd het een prima overwinning, 2-3. Het vierde kwam vanmorgen in Wormer goed voor de dag. De groen-gelen speelden beter, maar WSV ’30 8 was wat gelukkiger met scoren (4-3).

Foto’s met een verhaaltje. Van Frank Kristians, vanmorgen binnen en buiten het veld. Net 57 jaar geworden kwam hij vanaf 10 uur als speler/coach met Knollendam 4 alweer in actie, uit tegen WSV ’30 8 (4-3). De (vrienden)ploeg lijkt met de week beter te gaan spelen. Mooi!

Tennisfeestje zaterdag 19 februari op Klein Wimbledon, vanaf 13 uur.  Het jaarlijkse snert-toernooi, door ziekte iets later dan normaal. Opgeven kan nog net: ovide@quicknet.nl

‘CITATEN VAN RONALD’ (1961-2018). Willekeurig overgenomen uit zijn boek ‘De tweede helft’.

Het vierde stond met 5-0 achter, uit tegen SDOB in Broek in Waterland. ”De jonge Arjan Zuidervaart maakte de stand dragelijker door 5-1 te scoren.(Proficiat, je gaat met sprongen vooruit. Je weet al welke kant je op moet voetballen en scoort nu ook al. Nu alleen nog leren dat je de bal moet spelen naar iemand die net zo’n gekleurd tenue heeft als jij en je gaat een gouden toekomst tegemoet). Kees Bus maakte de stand nóg draaglijker door met zijn puntknie 5-2 in te koppen. De Lange Lummel schoot vlak voor tijd (op 3 centimeter afstand) de bal in de touwen (5-3). Nóg dragelijker zou het voor het vierde niet worden…”.