Nieuwsbrief 256

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 16 februari 2022——————- www.vvknollendam.nl-————————–Nieuwsbrief  256

Snert-toernooi zaterdag 19 februari, vanaf 13 uur.  Zoals bekend ging het tennis-feest op Klein Wimbledon eerder door ziekte niet door. Opgeven kan nog net: ovide@quicknet.nl

‘Knol 90’ kan gevierd worden zonder gedoe

Alles kan weer

Bevrijdingsdag werd het zelfs genoemd, dinsdag 15 februari. Feit is dat de handrem er na twee jaar corona-ellende eindelijk afgaat en we via een stappenplan snel teruggaan naar normaal. Alles kan en mag straks weer. Ook de viering van 90 jaar Voetbal Vereniging Knollendam tijdens het Hemelvaarts-weekend van 26/29 mei. Receptie, reünie, feest.

Foto met verhaaltje. Het voorjaar komt eraan, grote schoonmaak! Bart hier bezig bij het ‘doek’ bij de ingang, één van de vele borden op sportpark Knollendam. Hein maakte de foto.

Orkaan Corrie veroorzaakte nóg meer schade, blijkt achteraf. Een deel van de terras-overkapping (foto) raakte los. Inmiddels hangt alles weer op zijn plaats, dankzij de Mop.

Krokus-vakantie: even geen voetbal. Pas op zondag 6 maart weer bedrijvigheid bij ons.

 ‘Citaatjes Ronald’ (1961-2018). Van Knollendam 4 in boek  ‘De tweede helft’ (rond het jaar 2000).

‘In de houding’ voor het volkslied  ”Voor het begin van de uitwedstrijd tegen SDOB moesten we met Knollendam 4 in de houding gaan staan voor het volkslied van Broek inWaterland. Hier de tekst: Knibbelknabbel Huppelflup…. Pokke flebbel knekke-plok…..Flim flam hobbel sopsopsop… Plok snorkel plop blobblobblob. Voor de volledigheid volgt hier de Nederlandse vertaling: Dapper volk, moedig en kloek….. Zijn wij hier in het dorpje Broek…. Maar soms krijgt angst de overhand…. En doen wij het in ons Broek in Waterland.”