Nieuwsbrief 258

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 21 februari 2022——————- www.vvknollendam.nl-————————–Nieuwsbrief  258

Klein Wimbledon: toernooi op zaterdag 19 maart, vanaf 13 uur. Vanwege corona en an-der leed ging het eerste 2022-toernooi de mist in. Op naar ’t lente-toernooi: ovide@quicknet.nl

VVD Wormerland meet met twee maten

Mop teleurgesteld

Verwachtingsvol keken de tien leden van de Maandag Ochtend Ploeg vanmorgen naar de buitendeur van clubhuis ’t Trefpunt. Het was tien uur, koffietijd. Op tafel stond alleen de vaste trommel met speculaasjes, (nog) geen doos gebak. Die zou ook niet komen bleek later. ”Wat raar”, aldus een vv Knollendam-werker. ”Mijn broers zitten bij WSV ’30 in Wormer. En daar tracteerde de VVD-afdeling Wormerland alle vrijwilligers op gebak”. Die kregen van de liberalen te horen dat ze geweldig bezig zijn voor de gemeenschap. En wij dan?

Foto’s met verhaaltje. Een archief-foto deze keer. Van de maandagochtendploeg van vv Knollendam. Ze rekenden vanmorgen tijdens de koffie op (liberaal) gebak, maar helaas…

Storm Eunice veroorzaakt geen schade. Beetje spannend was het wel, de afgelopen dagen. Corrie (die de dug-out omver blies) was amper voorbij, of Dudley, Eunice en Franklin trokken voorbij. Die vielen mee. Alleen het tennis-net raakte los, verder niets.

 ‘Citaatjes Ronald’ (1961-2018). Van Knollendam 4 in boek  ‘De tweede helft’ (rond het jaar 2000).
”Zo begon jongens en meisjes mijn grootmoeder honderd jaar geleden één van haar verslagjes in de Knol Knal: Mijne Heeren, met gepaste vreugd deel ik u mede dat onzen jongens van het vierden elftal, weliswaar met den grootst moog’lijke moeite een elftal, bestaande uit kranigen heeren afkomstig uit onzen buurgemeente Wormer, enen pijnlijken nederlaag hebben weten toe te brengen. Enen grooten prestatie die onzen dapp’ren kerels veel bloed, zweet en tranen heeft gekost. En ons Knollendam in jubelstemming heeft gebracht. Leeve den Koningin, leeve ons geliefden Vaderland”.

———————————P R O G R A M M A———————————–

Zondag 27 februari. Knollendam 3 – Zaandijk 3 11.30 uur (oefenwedstrijd). Kantine mag open.