Nieuwsbrief 259

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 24 februari 2022 ———————vvknollendam.nl——————————Nieuwsbrief  259

VVD Wormerland reageert op ‘Teleurstelling Moppers’. Dag Bart, bedankt voor je e-mail. Elk jaar met Valentijnsdag zetten wij vrijwilligers in het zonnetje! Dit doen wij al meer dan 10 jaar. Vorig jaar niet door corona, maar in 2020 de vrijwilligers van de Telefooncirkel van de Omslag. Andere jaren o.a. Aktief (de Winkeliersvereniging), de Watersportvereniging, Wout van Aalst, DZS etc. Wij sluiten niemand uit, alleen moeten we uit al die vrijwilligers helaas een keuze maken. Wij zijn trots op alle vrijwilligers, ook op die van vv Knollendam! Hartelijke groet, Rolf van Wanrooij.

Corona, wat te doen?

Website KNVB: Betreft het een doordeweekse melding? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de tegenstander, overleg samen over een nieuwe (midweekse) speeldatum op korte termijn en voer deze nieuwe datum in via Sportlink Club. Betreft het een corona-situatie in het weekend na vrijdag 17.00 uur? Volg dan dit stappenplan: De wedstrijd afgelasten in de Wedstrijdzaken app en zet in het opmerking veld ‘Corona’. Informeer tegenstander en de aangestelde scheidsrechter. Overleg samen een nieuwe (midweekse) speeldatum en geef deze datum direct door aan contact@knvb

Foto met verhaaltje. Van journalist Kees Klinkenberg. De Wormerveerder was als hoofdredacteur ons altijd goed gezind. Hij bracht VVK-nieuws vaak voor het (Zaanse) voetlicht. (Zie hieronder).

Kees Klinkenberg, veel dank voor de lange samenwerking! Voor het plaatsen van vv Knollendam-nieuws. In de Zaankanter, BDU-media en RTV Zaanstreek. Het ga je goed!

‘CITATEN  RONALD’ (1961-2018). Uit zijn boek ‘De tweede helft’, vol wedstrijd-verslagen Knol 4.
Het seizoen begon met een wedstrijd tegen Saenden. Verrassend was de aanwezigheid van Erik Smit. Normaal is deze wereldreiziger rond deze tijd in een hachelijk avontuur verzeild geraakt; doorkruist-ie – achterstevoren op een gespikkeld hangbuikzwijn gezeten – de Andes op zoek naar nog net niet uitgestorven indianen-stammen, die elkaar bij wijze van begroeting de keel doorsnijden (en elkaar daarom nog nauwelijks groeten). Dan weer gaat Erik in de Himalaya op zeehondenjacht met Nepalese travestieten of gaat-ie zich in Tasmanië te buiten aan onbeperkt opossumscrotum eten.

———————————-PROGRAMMA ————————————-

Zondag 27 februari. Knollendam 3 – Zaandijk 3 11.30 uur (oefenwedstrijd). Kantine mag open.