Nieuwsbrief 263

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 10 maart 2022 ————————vvknollendam.nl——————————Nieuwsbrief  263

Tennis-toernooi zaterdag 19 maart, vanaf 13 uur. Vanwege corona ging het eerste 2022-toernooi bij Klein Wimbledon de mist in. Nu op naar het lente-toernooi: ovide@quicknet.nl  

Vanavond bij VVK tegen Sp. Krommenie

Saenden om 20 uur!

Vanavond speelt Saenden op het veld van vv Knollendam een inhaalwedstrijd tegen Sporting Krommenie. Toch wel een beetje bijzonder. Nog niet zo lang geleden speelden we zelf  (als vierde-klasser) nog tegen deze clubs. Deze keer wijken de Wormerveerders voor deze streekderby noodge-dwongen (ze hebben geen geschikte verlichting) uit naar ons mooie sportcomplex. Sporting Krom-menie (10-20) en Saenden (9-16) zijn subtoppers in 3B; Hercules Zaandam (10-26) is koploper.

Foto met verhaaltje. Van het boek ‘Lange Lummel’. De rubriek ‘Citaten van Ronald’ is heel  populair. Dat blijkt uit een (niet representatief) onderzoekje onder enige Nieuwsbrief-lezers.

Knollendam 3: afwezigen en blessures. De training gisteravond (op woensdag vanwege Saenden-Sp. Krommenie vanavond) kwam daarom te vervallen, aldus trainer Huitema.

‘CITATEN RONALD’ (1961-2018). Uit zijn boek ‘De tweede helft’, waarin wedstrijd-verslagen.

We moesten uit tegen Zaandijk. Kees Bus smeerde zich in met een spierversoepelende zalf.  Hap Duits, niet de meest soepele, nam er ook wat van. Hij zag zich vervolgensin gedachten als een sierlijke gazelle over het veld van Voetbal Vereniging Zaandijk dartelen. In de prak-tijk ploegde hij het veld om als een op hol geslagen neushoorn die een jeep met safari-gangers omver wil rossen. Hap kwam pas tot stilstand tegen een doelpaal. Kijk, dat moet hij zelf weten, maar het levert geen doelpunt op. Hij werd vervangen door Hans Knijnsberg.

———————————-PROGRAMMA ————————————-

Donderdag 10 maart. Inhaalwedstrijd bij vv Knollendam: Saenden 1-Sp. Krommenie 1 (20 uur).
Zondag 13 maart: Knollendam 3 is vrij; Assendelft 7-Knollendam 4 13.00 uur.
Zondag 20 maart: Vitesse ’22 10-Knollendam 3 12.30 uur; Sp. Krommenie 5-Knollendam 4 12 u.