Nieuwsbrief 264

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 11  maart 2022———————— www.vvknollendam.nl-————————–Nieuwsbrief  264

Tennis-toernooi zaterdag 19 maart, vanaf 13 uur. Vanwege corona ging het eerste 2022-toernooi bij Klein Wimbledon de mist in. Nu op naar het lente-toernooi: ovide@quicknet.nl

Saenden wint ’thuis’ in Oostknollendam

Ouderwets druk

Een gezellige voetbalsfeer gisteravond op het (alom geprezen) sportcomplex van vv Knollendam. Zo’n honderd toeschouwers waren getuige van een bijzondere competitie-wedstrijd tussen Saenden en Sporting Krommenie. De Wormerveerders speelden hun thuiswedstrijd noodgedwongen in Oostknollendam. En dat pakte goed uit: 3-2 winst.

Foto’s met een verhaaltje. Van de drukte gisteravond. Veel supporters uit Wormerveer en Krommenie. Op de parkeerplaats, in de kantine, langs het lijntje. (Foto’s René Oortwijn).

‘Goud van oud’ terug bij Knollendam. Bij de Moppers. Eerst kwam Bertus Velthuys vorige week op de koffie, afgelopen maandag volgde Kees Bus (met 12 gevulde koeken).

 ‘Citaatjes Ronald’ (1961-2018). Van wedstrijdverslagen (rond 2000) in zijn boek  ‘De tweede helft’

Tegen Zaandijk uit. Erik Smit zat weer eens (zonder ons daarvan op de hoogte te stellen)  in een of ander exotisch land, om daar zijn culinaire kennis uit te breiden. Maar zo lang-zamerhand groeit bij ons de wens, dat hij nu zelf eens gebakken of gestoofd – of desnoods rauw en geflambeerd – met een appel in zijn mond in een bed van tropische groenten aan de bevolking van Vanuatu of Kiribati opgediend zal worden. En als die toch hun neus ophalen voor deze lekkernij, kan hij altijd nog ingesmeerd worden met de spierzalf  van Kees Bus.

———————————P R O G R A M M A———————————-

Zondag 13 maart: Knollendam 3 vrij; Assendelft 7-Knollendam 4 13.00 uur.
Zondag 20 maart: Vitesse ’22 10-Knollendam 3 12.30 u.; Sp. Krommenie 5-Knollendam 4 11.30 u.