Nieuwsbrief 267

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 20 maart 2022 —————————vvknollendam.nl——————————Nieuwsbrief  267

Feestprogramma ‘Knollendam 90 jaar’ is rond. Het hele Hemelvaartsweekend (26/29 mei) is er van alles te beleven op ons sportpark. Om alvast wat te noemen: receptie/reünie, voetbal-challenge jeugd, grote loterij, duel oud-spelers, Gerbrand Bloem 7×7-toernooi, muziek met onder meer Marcel Kramer. Het complete programma in nieuwsbrief 268. 

Vierde: volle winst tegen Sp. Krommenie

Knol 3 wint, 3-4

Knollendam 3 blijft het goed doen. Vandaag werd in Castricum gewonnen van Vitesse ’22 10, 3-4. ”Was een leuke pot”, aldus trainer Andy. Het vierde speelde ook uit, tegen Sporting Krommenie. Thuis werd het onlangs gelijk. Nu won de ploeg van Frank Kristians, 1-4.

Foto met verhaaltje. Van Diet en Louise. Bij de muntjes, in 2017. Toen Knollendam 85 jaar bestond. Over twee maanden (vijf jaar later) weer feest. Het programma klinkt als een klok!

KnolBoules zaterdag naar Heerhugowaard. Voor een groot toernooi bij Ca Roule, een bekende petanque-vereniging in Noord-Holland. De teams bestaan uit zes personen. Succes!

‘CITATEN RONALD’ (1961-2018). Uit zijn boek ‘De tweede helft’, waarin wedstrijd-verslagen.
Op een avond werd er een snookerwedstrijd georganiseerd. Het werd een hele nare avond. In elk biljart zaten gaten, zodat een fatsoenlijke carambole onmogelijk was, telkens ver-dween er een bal in een van de gaten. Erik Smit was de enige die zijn eigen keu had mee-gebracht. Maar dit was niet de reden dat hij de aandacht op zich vestigde. Nee, toen het toernooi afgelopen was, had hij een heel onhandige manier om zijn kruk te verlaten. Hij viel er vanaf en nam in zijn val twaalf klanten en drie krukken mee. Een hele nare avond dus…

———————————PROGRAMMA ————————————-

Zondag 27 maart: Knollendam 3-WSV ’30 7 11.30 uur; Knollendam 4-FC Uitgeest 11 14 uur.
Zondag 3 april: Oosthuizen 4-Knollendam 3 10 uur; Vitesse ’22 12-Knollendam 4 12.30 uur.