Nieuwsbrief 269

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zaterdag 26 maart 2022 —————————vvknollendam.nl——————————Nieuwsbrief  269

Volgend seizoen officiële competitie

KNVB: 7×7 Voetbal

Vanaf volgend seizoen start de KNVB met het aanbieden van 7×7 Voetbal voor de leeftijdscategorie 18+ mannen. Het steeds populairder wordende 7×7 Voetbal is het ideale aanbod voor voetballers om toch met hun eigen vrienden te blijven voetballen. Dit om de uitstroom bij het bestaande 11×11 tegen te gaan. Vooral in de doelgroep 18-34 is die nogal hoog. Teams vallen uiteen, omdat het aanbod niet meer past in het leven van de voetballer.

Foto met verhaaltje. Van het logo 7×7 Voetbal. De KNVB wil dat vanaf het volgend sei-zoen introduceren. Voor voetballers die lekker recreatief bezig willen blijven, met vrienden.

KnolBoules vandaag naar Heerhugowaard. Voor een groot toernooi bij Ca Roule, een bekende petanque-vereniging in Heerhugowaard. Het Knol-team bestaat uit zes boulers.

‘Plezierig getraind, er waren twaalf spelers’, liet trainer Andy weten. Vooral spelers van het derde uiteraard, dat nog voor de titel gaat. Het 4e was er deze (donderdag)avond niet.

‘CITATEN RONALD’ (1961-2018). Uit zijn boek ‘De tweede helft’, waarin wedstrijd-verslagen.

Rien Groeneweg schoot de bal na briljant aangeven van de spits achter de doelman. Even later hield ons bestuurslid/borden-commissaris het hoofd koel bij een onoverzichtelijke situatie en verschalkte de defensie met een lob. Dat riep op het veld en in de kleedkamer de volgende vraag op. Wat is zeldzamer? Een kameel op de Zuidpool, een Duitser met gevoel voor humor, een rode banaan die naar peer smaakt of Rien Groeneweg die 2x  scoort?

———————————PROGRAMMA ————————————-

Zondag 27 maart: Knollendam 3-WSV ’30 7 11.30 uur; Knollendam 4-FC Uitgeest 11 14 uur.
Zondag 3 april: Oosthuizen 4-Knollendam 3 10 uur; Vitesse ’22 12-Knollendam 4 12.30 uur.
Zondag 10 april: Knollendam 3-KFC 5 11.30 uur (een topper!); Knollendam 4 vooralsnog vrij.