Nieuwsbrief 274

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 8 april 2022 ——————————-vvknollendam.nl——————————-Nieuwsbrief  274

VV Knollendam in Aktief. Over enige weken, als hele pagina in het april/mei-nummer. Waarin we voetballers laten weten waarom ze voor ons moeten kiezen, komend seizoen.

Teveel regen, Saenden traint bij ons

Snel naar Knol

Voor de selectie van Saenden was het gisteravond even improviseren. Vanwege de fikse regenbuien van woensdagnacht bleek trainen op eigen complex niet mogelijk. Dus op naar Oostknollendam. Op donderdag is weliswaar ook onze oefen/clubavond, maar dat werd soepel opgelost. Nadat Knollendam 3 en 4 hadden getraind bleven de lampen aan en konden de Wormerveerders (ze hebben nog volop titelkansen in 3B)  gebruik maken van ons veld.

Foto met een verhaaltje. VoetbalVaria is een populaire nieuws-site onder sportliefhebbers. Onder meer van (bijna) alle Zaanse voetbalclubs in de streek zijn er korte omschrijvingen (sfeer, doelstellingen) op te vinden. Ook van vv Knollendam.  Zie www.voetbalvaria.nl

Koploper Knollendam 3 speelt zondag topper. Thuis tegen KFC 5, aanvang 11.30 uur. De Kogers staan tweede, maar hebben iets minder verliespunten dan de onzen. Kom kijken!

‘CITATEN RONALD’ (1961-2018). Uit zijn boek ‘De tweede helft’, waarin wedstrijd-verslagen.

We moesten tegen PSCK, thuis. Om 14 uur. Maar onze wedstrijdsecretaris had zich vergist. Het duel begon 11.45 uur had de KNVB verordonneerd. Gelukkig kon iedereen op zaterdag ingelicht worden. Behalve de voormalige vedette Jan Schellinger. Hij verscheen ‘gewoon’  om 14 uur en besloot ons toen maar aan te moedigen bij het onderdeel ‘versnaperingen consumeren voor gevorderden’ dat na de wedstrijd in de kantine plaatsvond. Dank Jan!

———————————P R O G R A M M A———————————-

Zondag 10 april: Knollendam 3-KFC 5 11.30 uur (een topper!); Knollendam 4 is vrij.