Nieuwsbrief 276

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Dinsdag 12 april 2022 ————————-VROLIJK PASEN ——————————Nieuwsbrief  276

* Sports Labs over zichzelf. ”Voldoet uw accommodatie aan de hoogste standaard voor wedstrij-den; en voldoen de eigenschappen en veiligheid aan de laatste normen? Wilt u het weten? Keuren!”

KNVB en Ceelen kwamen langs

Veld gekeurd

Bijzonder bezoek maandag. Sports Labs* kwam langs. Controle. Door een KNVB-vertegen-woordigster. Of ons veld nog veilig is. Ze liet er geen (kunst)gras over groeien. Alles werd bestudeerd, bekeken en bemeten; grondmonsters genomen. Van de vernielde dug-out en een gehavend reclamebord werden foto’s gemaakt. Op de foto de KNVB-dame en de Ceelen-meneer.

Foto met een verhaaltje. Voordat de keuring maandag begon, ‘sleepte’ onze vaste man van de firma Ceelen (legde ons kunstgras aan in 2010 ) het veld. Hierdoor kon de controle later vlot verlopen.

Jaarvergadering Knollendam donderdag 28 april. Het mag weer, na twee jaar corona-ellende. Er wordt wat vroeger begonnen dan anders, om 21.00 uur. De agenda volgt later.

‘CITATEN RONALD’ (1961-2018). Uit zijn boek ‘De tweede helft’, waarin wedstrijd-verslagen.

Gedichtje. De bal is rond en ook nog eens van leer… Het spel gaat vloekend op en neer… Mijn bijdrage aan de strijd is klein… Want ik sta langs de lijn… Gewoon een beetje langwerpig te zijn…

———————————P R O G R A M M A———————————-

Zondag 17 april: Eerste Paasdag, geen voetbal voor de teams van vv Knollendam.
Zondag 24 april: Saenden 4-Knollendam 3 10 uur; BMC sv 3-Knollendam 4 11.30 uur.
Zondag 1 mei: Knollendam 4-Vitesse ’22 12 14 uur.
Zondag 8 mei: Knollendam 4-ADO ’20 5 14 uur.