Nieuwsbrief 280

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 24 april 2022 ———–Donderdag jaarvergadering om 21 uur———————Nieuwsbrief  280

Knollendam 3 maakte vanmorgen korte metten met Saenden 4: 0-8. Ruststand 0-5. ”Op een lastig bespeelbaar veld”, aldus Andy. Het vierde verloor in Bennebroek van BSM 3, 4-2.

Oud-Knollendam 1-spelers welkom!

Oud vs Oud

Hallo oud 1e spelers van vv Knollendam. Dit jaar bestaan wij 90 jaar en dat vieren wij in het Hemelvaart weekend. Donderdag 26 mei is de receptie/reünie van 15 – 19 uur. Omdat wij door corona al 2 jaar geen oud 1e – huidige 1e hebben kunnen spelen, willen wij dit nu inhalen. Alleen in een andere vorm. Alle oud 1e spelers van alle leeftijden die zich aanmelden mixen wij en maken er 2 teams van die dan 2x een half uur spelen. Aanvang wedstrijd op vrijdag 27 mei is 19.30 uur. Daarna live muziek in de tent. Op zaterdagmiddag houden wij nog een 7:7 toernooi. Mijn vraag is dus als je mee wilt doen op vrijdagavond, meld je dan aan bij mij. Ik hoop je dan te zien, of voetballend of alleen voor de gezelligheid. Groet René Oortwijn, Voetbal Vereniging Knollendam. 

Foto met een verhaaltje. Vaneen gezellig onderonsjetussenRonald Peeters (1961-2018) en oud-voorzitter Evert Klos, tijdens de receptie/reünie in 2017 tgv het (toen) 85-jarige Knol.

Knollendam staat deze maand in Aktief. Met een pagina-grote advertentie. Waarin we twijfelaars uitnodigen volgend seizoen bij onze mooie club te komen voetballen. (Zie  foto). 

‘CITATEN RONALD’ (1961-2018). Uit zijn boek ‘Lange Lummel’, waarin wedstrijd-verslagen.
Brievenrubriek. De laatste vraag komt van de heer de Souza Faria uit Eindhoven. Geacht pennel, ieke voetballen, ieke veul golen make, maar ieke altijd koud koeiemiedak! Antwoord panel: U moet gewoon uw kop houden en gaan voetballen, dan krijgt u het vanzelf warm.